Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Elfa Pharm Sensi Med (Эльфа Фарм Сенси Мед) Крем для контура глаз успокаивающий 15 мл

Код: 76119
Elfa Pharm Sensi Med (Эльфа Фарм Сенси Мед) Крем для контура глаз успокаивающий 15 мл
Нет в наличии
Нет в наличии

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Область применения

дерматокосметология

Форма выпуска

Мягкие наружные

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Elfa Pharm Sensi Med (Эльфа Фарм Сенси Мед) Крем для контура глаз успокаивающий 15 мл

Состав

Aqua, Octyldodecanol, Hydrogenated Polyisobutene,  Glyceryl Stearate, Behenyl Alcohol, Palmitic Acid, Stearic Acid, Lecithin, Lauryl Alcohol, Myristyl Alcohol, Cetyl Alcohol,  Glycerin, PEG-100 Stearate,  Cetearyl Alcohol, Bisabolol,  Allantoin, Zinc Gluconate, Copper Gluconate, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Bis-PEG-18 Methyl Ether Dimethyl Silane, Cyclopentasiloxane, Dimethiconol, Dimethicone Crosspolymer, Lactic Аcid,  Parfum, Benzyl Alcohol,Sodium Benzoate, Potassium Sorbate.

Опис

Шкіра навколо очей дуже ніжна і тонка, так, як під нею практично немає жиру, а повіки - одна з найактивніших частин обличчя, безперервно перебуває в русі. У цій області раніше всього проявляються вікові зміни. Через особливості фізіології і будови шкіри в зоні навколо очей, часто саме там виявляється підвищена чутливість - подразненнями, почервонінням і сухістю.

Щоб уникнути передчасної появи зморшок і зберегти еластичність, шкіра в цій зоні потребує особливого догляду, а саме в застосуванні спеціальних кремів, які враховують всі її потреби. Засоби для догляду за шкірою навколо очей усувають сухість, яка може виникати внаслідок вмивання водопровідною водою, живлять поверхню повік, роблячи її м'якою і пружною.

Особливі вимоги повинні бути до складу крему для чутливої ??шкіри. Цей тип негативно реагує на будь-які зовнішні подразники, які не становлять небезпеки для здорової шкіри. Серед них: погодні зміни, перепади температур, жорстка вода, недосип, стреси, неякісна косметика. Відбувається це тому, що у чутливої ??шкіри пошкоджена гідроліпідна мантія, через що вона не може протистояти зовнішнім подразникам, не захищена від мікротравм і надмірної втрати вологи. В результаті можуть з'являтися висипання, почервоніння, сухість і свербіж.

Заспокійливий крем для шкіри навколо очей Sensi Med створений спеціально для догляду за чутливим типом. Засіб не містить парабенів, барвників, спирту, ароматизаторів і алергенів, його склад повністю безпечний. Активними компонентами крему є глюконат цинку, глюконат міді, алантоїн і бісаболол. Завдяки цим складовим засіб заспокоює і пом'якшує шкіру навколо очей, а також відновлює гідроліпідний бар'єр і зміцнює імунітет, захищаючи шкіру від негативного зовнішнього впливу.

Крем Sensi Med підвищує пружність, інтенсивно зволожує і живить делікатну поверхню повік, роблячи її ніжною і еластичною. Засіб ідеально підійде як для денного, так і для нічного застосування. Має легку, ніжну текстуру, швидко вбирається, заспокоює і зволожує чутливу шкіру, залишаючи відчуття комфорту і свіжості. Крем не залишає жирної плівки і підходить в якості бази для макіяжу очей.

Регулярне застосування крему для повік допоможе розгладити дрібні зморшки, попередить появу нових, а також зменшить набряклість.

Противопоказания

Підвищена індивідуальна чутливість до окремих компонентів.

Способ применения и дозы

Нанести вранці і / або ввечері на область навколо очей.

Рівномірно розподілити засіб по поверхні і залишити до повного вбирання.

Регистрационные данные

Инструкция для: Elfa Pharm Sensi Med (Эльфа Фарм Сенси Мед) Крем для контура глаз успокаивающий 15 мл

Производитель: Эльфа Украина

Код АТХ:

(V) Другие лекарственные средства

(V07) Другие разные нелечебные средства

(V07A) Другие различные нелечебные средства

(V07AT) Косметика

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Elfa Pharm Sensi Med (Эльфа Фарм Сенси Мед) Крем для контура глаз успокаивающий 15 мл

По этому товару ещё нет отзывов