Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Elfa Pharm Sensi Med (Эльфа Фарм Сенси Мед) Мицеллярная вода 200 мл

Код: 76115
Elfa Pharm Sensi Med (Эльфа Фарм Сенси Мед) Мицеллярная вода 200 мл
Нет в наличии
Нет в наличии

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Область применения

дерматокосметология

Форма выпуска

Жидкости наружные

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Elfa Pharm Sensi Med (Эльфа Фарм Сенси Мед) Мицеллярная вода 200 мл

Состав

Aqua, PEG-6 Caprylic/Capric Glycerides, Glycerin, Hexylene Glycol, Poloxamer 184, Zinc Gluconate, Copper Gluconate, Lactic Аcid, Benzyl Alcohol,Sodium Benzoate, Potassium Sorbate.

Опис

Для того щоб шкіра обличчя сяяла здоров'ям і красою за нею потрібен регулярний, правильний і багатоетапний догляд. Чутлива шкіра сильніше, ніж інші типи сприйнятлива до зовнішніх подразників, тому для догляду за нею потрібно вибирати м'які, делікатні і безпечні засоби, у складі яких немає алергенів і барвників.
Перший етап - очищення - повинен починатися з демакіяжу поверхні обличчя та повік.

Самою поширеною помилкою в цьому питанні є прирівнювання двох абсолютно різних процесів: демакіяжу і очищення обличчя. Звичайні гелі, пінки і муси, призначені для вмивання, не здатні ефективно розчиняти компоненти декоративної косметики. Їх головне завдання - це глибоке очищення обличчя від відмерлих клітин, пилу і бруду.

Нехтування цією процедурою або недостатньо якісне видалення макіяжу може спровокувати реакцію у вигляді різних подразнень і висипань навіть на нормальній шкірі, а також сприяти передчасній появі зморшок.
Засіб для зняття макіяжу, що підходить для догляду за чутливим типом шкіри, має бути виготовленbq з безпечних, дбайливих компонентів. Ідеальним варіантом є мицеллярна вода, вона не містить барвників, алергенів, парабенів і спирту, тому вона дбайливо і ретельно видаляє будь-які забруднення, при цьому не стягує і не пересушує шкірний покрив.

Міццелярна вода Sensi Med, створена спеціально для чутливої ??шкіри. Безпечний засіб ніжно і ефективно справляється навіть із стійкою косметикою, підходить для демакіяжу обличчя, очей і губ.

Одне з важливих переваг цього засобу в тому, що з його допомогою макіяж можна видалити без використання води.
Головною проблемою чутливої ??шкіри є негативна реакція на безліч зовнішніх чинників. Проявляється вона в сухості, висипанні, почервонінні, свербінні або лущенні. Причина такої надчутливості - пошкодження гідроліпідної мантії і низький імунітет шкіри обличчя. Активні компоненти міцелярної води Sensi Med - глюконат цинку і глюконат міді - прискорюють відновлення бар'єрної функції і зміцнюють імунітет, попереджаючи дискомфортні відчуття.
Для створення міцелярної води використовувалися виключно безпечні фармацевтичні компоненти. Засіб містить протизапальні, заповнюючі водний баланс і заспокійливі речовини, що допомагають впоратися з висипаннями, освіжає шкіру і надовго дарує відчуття комфорту

Противопоказания

Підвищена індивідуальна чутливість до окремих компонентів.

Способ применения и дозы

Змочити розчином косметичний ватний диск і легкими масажними рухами очистити шкіру обличчя, очей і губ.

Використовувати вранці і / або ввечері.

Регистрационные данные

Инструкция для: Elfa Pharm Sensi Med (Эльфа Фарм Сенси Мед) Мицеллярная вода 200 мл

Производитель: Эльфа Украина

Код АТХ:

(V) Другие лекарственные средства

(V07) Другие разные нелечебные средства

(V07A) Другие различные нелечебные средства

(V07AT) Косметика

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Elfa Pharm Sensi Med (Эльфа Фарм Сенси Мед) Мицеллярная вода 200 мл

По этому товару ещё нет отзывов