Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Эмолиум Цика Крем 40 мл

Код: 78828
Эмолиум Цика Крем 40 мл
Цена от 131.01 до 315.40 грн

Наличие в 4236 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Область применения

дерматокосметология

Форма выпуска

Мягкие наружные

Разрешено

для детей/для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Эмолиум Цика Крем 40 мл

Состав

Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Hydrogenated Olive Oil Stearyl Esters (oliwa z oliwek), Stearic Acid, PEG-30 Dipolhydroksystearate, Butyrospermum Parkii Butter (maslo shea), Panthenol (pantenol), Hydrogenated Castor Oil (olej rycynowy), Squalane (skwalan), Tocopheryl Acetate, Magnesium Sulfate, Glucosyl Ceramide, Cholesterol (cholesterol), Phospholipide (fosfolipidy), Allantoin (alantoina), Sodium PCA, Magnesium PCA (magnez), Manganese PCA (mangan), Zinc PCA (cynk), Pantolactone, Ethylhexylglicerin, Phenoxyethanol, Pottassium Sorbate, Sodium Benzoate.

Опис

Відновлюючий крем Cica був створений у відповідь на особливі потреби догляду за чутливою, роздратованою та червоною шкірою.
Крем заспокоює та зволожує шкіру обличчя, приносячи їй приємне полегшення та комфорт.
Захисна плівка, яку створює на поверхні шкіри, сприяє нормалізації її мікробіоти. Активні мінерали, що містяться в кремі, сприяють оновленню і регенерації клітин епідермісу. Заспокійливий алантоїн та D-пантенол зміцнюють шкіру, роблячи її більш стійкою до дратівливих факторів. М'яка формула крему робить його придатним для дорослих та дітей з першого дня життя.

Способ применения и дозы

Нанесіть шар крему на ретельно очищену шкіру, уникаючи області навколо очей. Найкращі результати досягаються при застосуванні крему не менше двох разів на день.

Регистрационные данные

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Эмолиум Цика Крем 40 мл

По этому товару ещё нет отзывов