Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

ЭнергоВит Марафон саше по 2,4 г №7

Код: 53320
ЭнергоВит Марафон саше по 2,4 г №7
Цена от 138.50 до 161.00 грн

Наличие в 14 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

витамины и минералы

Область применения

витамины и минералы

Форма выпуска

Саше

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для ЭнергоВит Марафон саше по 2,4 г №7

Состав

таурин – 600,0 мг; віт. С – 415,6 мг; бурштинова кислота – 75,0 мг; віт. Е – 10,0 мг; віт. В1 – 1,4 мг; віт. В2 – 1,6 мг; віт. В6 – 2,0 мг; віт. В12 – 1,0 мкг; фолієва к-та – 200,0 мкг; пантотенат кальцію – 6,0 мг; ніацинамід – 18,0 мг; біотин – 150,0 мкг; допоміжні речовини: екстракт стевії, ароматизатор зі смаком лимону, лактоза.

Продукт не містить ГМО. Не містить барвників і консервантів.

 

Енерготонічний мультивітамінний комплекс Енерговіт® Марафон в умовах активного фізичного та психоемоційного навантаження заповнює виникаючий дефіцит організму у вітамінах та у речовинах енергетичної дії: таурину та бурштиновій кислоті.

Таурин поліпшує роботу нервової системи, допомагає знімати стрес, покращує пам’ять та увагу, відновлює роботу м’язів після інтенсивного фізичного навантаження (тренування), знижує рівень холестерину в крові, забезпечує антиоксидантний захист серця, бронхів, очей. Таурин не затримує рідину в організмі, що дає можливість ефективно боротися із зайвою вагою.

Бурштинова кислота активізує енергетичний обмін в тканинах, має імуномодулюючу дію. Вона має властивість підвищувати активність клітинного дихання, зміцнює імунітет і захищає від різних токсичних отруєнь, в тому числі алкогольного. Бурштинова кислота – потужний антиоксидант, прискорює біохімічну детоксикацію організму, за рахунок прискорення процесу перетворення недоокислених продуктів розпаду алкоголю в менш шкідливі речовини, стимулює обмінні процеси в клітинах печінки і нормалізує окислювально-відновні процеси всього організму, що сприяє ослабленню і усуненню похмільного синдрому. Не дає ефекту післядії, тобто зниження працездатності і пригнічення настрою після закінчення ефекту дії продукту.

ЕнергоВіт®Марафон зберігає та підтримує працездатність протягом робочого дня; сприяє концентрації уваги під час тривалого знаходження за кермом автомобіля (особливо в нічний час); підвищує витривалість організму та знижує вираженість психічного та фізичного стомлення (особливо під час активних занять спортом або протягом активного відпочинку); сприяє поліпшенню інтелектуальної діяльності (в т.ч. навантаження під час навчання такі як заліки, іспити); прискорює процес реабілітації під час одужання; знижує негативний вплив факторів навколишнього середовища; підвищує стресостійкість; може сприяти послабленню та усуненню похмільного синдрому.

Більш детальну інформацію можна отримати на сайті www.energovit.com.ua

Добавка дієтична. Не є лікарським засобом.

Показания

як загальнозміцнюючий, енерготонічний засіб при інтенсивній фізичній, розумовій праці, при підвищеній стомлюваності, для створення оптимальних дієтологічних умов та оптимізації функціонування нервової, серцево-судинної системи, для нормалізації функцій зору, а також при підвищених фізичних та психоемоційних навантаженнях у спортсменів, студентів, водіїв, може сприяти послабленню та усуненню похмільного синдрому. Приймати до раціону харчування як додаткове джерело вітамінів, таурину та бурштинової кислоти.

Противопоказания

Застереження до вживання: індивідуальна чутливість до компонентів продукту, вагітність, годування груддю, діти та підлітки до 18 років. Не вживати хворим, які знаходяться у стані загострення виразкової хвороби шлунку та дванадцятипалої кишки.
Дієтичну добавку не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування. Не перевищувати зазначену рекомендовану кількість для щоденного споживання.

Способ применения и дозы

дорослим, вміст одного пакетика (2,4г) 1 – 2 рази на добу після їжі, бажано в першій половині дня.

Спосіб приготування: вміст одного пакетика (2,4г) розчинити в 100 мл теплої (але не вище 50 С) перекип’яченої води. Вжити одразу після приготування.

Термін вживання: 15-30 діб. За необхідності курс можна повторити 2-3 рази на рік. Перед прийомом проконсультуватися з лікарем.

Условия хранения

Форма випуску : порошок масою 2,4 г в пакетику ( саше ) №7 в картонній коробці.

Умови зберігання: в оригінальній упаковці, в сухому, захищеному від світла та недоступному для дітей місці при температурі не вище 30 0 С та відносній вологості повітря не більше ніж 75% .

Строк придатності: 3 роки від дати виготовлення.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о ЭнергоВит Марафон саше по 2,4 г №7

По этому товару ещё нет отзывов