Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Энтефлор саше №10

Код: 69032
Энтефлор саше №10
Нет в наличии
Нет в наличии

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

дисбактериоз

Область применения

гастроэнтерология

Форма выпуска

Саше

Разрешено

для детей/для взрослых

Детям с

с 12 лет

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Энтефлор саше №10

Состав

1 саше (5 г (g)) містить: активні інгредієнти: ліофілізовані сухі дріжджі штаму Ентеробіотик®ЕSB (Сахароміцети буларді (Saccharomyces boulardii)) – 250 мг (mg); допоміжні речовини: глюкоза, мальтодекстрин.

Поживна (харчова) і енергетична цінність (калорійність)

На 100 г (g) продукту: білки – 6,7 г (g), вуглеводи – 84,6 г (g), жири – 0,2 г (g); 367,0 ккал (kcal) / 1559,5 кДж (kJ).

ЕНТЕФЛОРTM – це засіб, створений на основі тропічного штаму дріжджів Saccharomyces boulardii і призначений для підтримання нормальноі? роботи кишечника.

Сахароміцети буларді (Saccharomyces boulardii) є транзиторною мікрофлорою, яка чинить свою біологічну дію, проходячи через шлунково-кишковий тракт, після чого залишає його протягом двох-п’яти діб. Окрім прямоі? та опосередкованоі? антимікробноі?, анти- вірусноі? та антитоксичноі? діі?, Saccharomyces boulardii стимулюють активність травних ферментів, покращуючи таким чином засвоєння і?жі, зменшують обумовлену діареєю надмірну секрецію води та електролітів, позитивно впливають на неспецифічну ланку імунітету, завдяки чому підвищують опірність організму до інфекцій.

Показания

Застосовувати в якості дієтичноі? добавки з метою покращення діяльності шлунково-кишкового тракту та як додаткове джерело пробіотиків.

Противопоказания

Діти до 3 років, вагітність та період лактаціі?, індивідуальна чутливість до окремих компонентів в складі продукту, наявність центрального венозного катетера, глюкозо-галактозна мальабсорбція, імунодефіцити.

Не перевищувати рекомендовану дозу для добового застосування. Не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування. При цукровому діабеті необхідна консультація лікаря. При появі небажаних реакцій припинити застосування та звернутись до лікаря. Не використовувати після закінчення терміну придатності.

Способ применения и дозы

Для профілактики діареі? або в комплексній терапіі?, якщо лікар не призначив інакше, дорослим і дітям від 12 років по 1 саше 1–2 рази на добу, дітям у віці від 3 до 12 років 1 саше один раз на добу. Вміст 1 саше попередньо розчинити в 100 мл (ml) питноі? води, що має температуру від +20 °С до +25 °С. Під час лікування антибіотиками, зокрема сульфаніламідами, можна вживати з першого дня антибіотикотерапіі? та ще кілька днів після і?і? завершення. Для профілактики діареі? мандрівників рекомендовано застосовувати за 5 днів до подорожі.

Условия хранения

Зберігати в оригінальній упаковці при температурі від +5 °С до +25 °С в сухому, захищеному від світла та недоступному для дітей місці.

Термін придатності

2 роки. Дата виробництва відповідає номеру партіі? і вказана на упаковці.

Добавка дієтична до раціону харчування. Не є лікарським засобом. Перед застосуванням рекомендована консультація лікаря.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Энтефлор саше №10

По этому товару ещё нет отзывов