Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Энзибар Тибиар табл. №10

Код: 69005
Энзибар Тибиар табл. №10
Цена от 122.86 до 242.70 грн

Наличие в 1117 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Область применения

гастроэнтерология

Форма выпуска

Таблетки и капсулы

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Энзибар Тибиар табл. №10

Состав

1 таблетка: содержит активные ингредиенты: рутин - 100,0 mg (мг), бромелаин - 2000000 IU (МО), трипсин - 70000 IU (МО); вспомогательные вещества: разрыхлители: микрокристаллическая целлюлоза, поливинилполипиролидон; загуститель: поливинилпирролидон; наполнители: тальк, стеарат магния; антислеживающий агент: диоксид кремния; эмульгатор: гидроксипропилметилцеллюлоза; наполнитель: триацетин; глазирующий агент: метилакрилова кислота стабилизатор: триэтилцитрат; красители: диоксид титана, индиго, оксиды железа.

Без ГМО.

Показания

Рекомендовано як дієтична добавка до раціону харчування з вмістом протеолітичних ензимів – трипсину, бромелаїну і флавоноїду – рутину для сприяння зменшенню набряків і запалень різного походження (запальні зміни опорно-рухового апарату, сечо-статевих органів, органів черевної порожнини, ротової порожнини, дихальних шляхів, після травм і оперативних втручань).

ЕНЗІБАР ТІБІАР сприяє очищенню рани від некротичних тканин, покращенню мікроциркуляції, зменшенню проникності капілярів, що, в свою чергу, сприяє зменшенню венозного застою та прискоренню процесів відновлення та загоєння.

Противопоказания

Підвищена чутливість до окремих компонентів дієтичної добавки. Дозволений до вживання з 18-ти років, не застосовувати дітям.

Дотримуватись обережності при одночасному застосуванні з антитромботичними засобами за рахунок потенціювання їх дії. Не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування. Не перевищувати рекомендовану добову дозу.

Перед початком прийому рекомендована консультація лікаря.

Способ применения и дозы

Вживати дорослим по 1 таблетці 1-2 рази на добу за 30 хвилин до їди, не розжовуючи і запиваючи великою кількістю рідини (100-200 ml (мл)). Курс та термін споживання визначає лікар індивідуально. Доза може бути збільшена лікарем.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Энзибар Тибиар табл. №10

По этому товару ещё нет отзывов