Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Энзипан капсулы №20

Код: 82874
Энзипан капсулы №20
Цена от 88.50 до 154.50 грн

Наличие в 17 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Область применения

гастроэнтерология

Форма выпуска

Таблетки и капсулы

Разрешено

для детей/для взрослых

Детям с

с 12 лет

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Энзипан капсулы №20

Состав

Капсула №1, 0.2г (g) (білого кольору) містить: комплекс кислотостійких ферментів, які починають працювати в кислому середовищі шлунку – кисла протеаза та кисла амілаза, що відповідає активності, не менше: 12000 амілолітичних одиниць, 1500 протеолітичних одиниць; оболонка капсули – желатин;

Капсула №2, 0,2г (g) (зеленого або біло-зеленого кольору) містить: комплекс ферментів для покращення травлення (панкреатин), що відповідає активності, не менше: 20000 ліполітичних одиниць, 12000 амілолітичних одиниць, 1500 протеолітичних одиниць; оболонка капсули – желатин, харчовий барвник.

Показания

В якості дієтичної добавки до раціону харчування як додаткове джерело ферментів підшлункової залози (ліпази, амілази, протеази) з метою нормалізації процесів травлення у випадках надмірного споживання їжі; вживання їжі, яка важко перетравлюється, жирної або незвичної їжі. Сприяє покращенню травлення, усуненню негативних наслідків переїдання та вживання «важкої» їжі – «важкості» у шлунку, розладів травлення (діарея, метеоризм).

Капсула №1 (білого кольору) містить: комплекс кислотостійких ферментів, які починають працювати в кислому середовищі шлунку – кисла протеаза та кисла амілаза,

Капсула №2 (зеленого або біло-зеленого кольору) містить: комплекс ферментів підшлункової залози (ліпазу, протеазу, амілазу) для покращення травлення в кишечнику.

Перед застосуванням рекомендується проконсультуватися з лікарем.

Противопоказания

Підвищена чутливість до складових компонентів, вагітність та період годування груддю, діти до 12 років, гострий панкреатит або хронічний в стадії загострення, кишкова непрохідність.

Способ применения и дозы

Вживати дорослим та дітям віком від 12 років та старше 2 капсули (№1 та №2) одночасно, під час або після їжі; капсули ковтати цілими та запивати значною кількістю питної води. Кратність прийому залежить від складу їжі та ступеня ферментної недостатності, загалом це 2-3 прийоми на день.

Застереження

Не перевищувати рекомендовану добову дозу. Не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

Условия хранения

Термін придатності

24 місяці з дати виготовлення.

Умови зберігання

Зберігати в пакуванні виробника за температури від 2 ?С до 25 ?С, у недоступному для дітей місці.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Энзипан капсулы №20

По этому товару ещё нет отзывов