Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Эссенциол капсулы по 500 мг №30

Код: 68247
Эссенциол капсулы по 500 мг №30
Цена от 156.70 до 248.32 грн

Наличие в 17 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

заболевания печени и желчных путей

Область применения

гастроэнтерология

Форма выпуска

Таблетки и капсулы

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Эссенциол капсулы по 500 мг №30

Состав

1 капсула (500 мг (mg)) містить: активні інгредієнти: фосфоліпіди соняшникові (лецитин соняшниковий) – 300 мг (mg), екстракт квіток календули (Calendula officinalis) – 40 мг (mg), екстракт плодів артишоку посівного (Cynara scolymus L.) – 40 мг (mg), нікотинамід – 40 мг (mg), екстракт кукурудзяних стовпчиків з приймочками (Stylicum stigmatis Zea Maydis) – 30 мг (mg), екстракт плодів розторопші (Silybum marianum) – 30 мг (mg); допоміжні речовини: розпушувачі: кальцію стеарат, крохмаль кукурудзяний, кремнію діоксид; оболонка капсули: желюючий агент желатин, барвник: титану діоксид.

Поживна (харчова) і енергетична цінність (калорійність)

На 100 г (g) продукту: білки – 0 г (g), вуглеводи – 56 г (g), жири – 32 г (g); 512 ккал (kcal) / 2144 кДж (kJ).

ЕССЕНЦІОЛ  – це комплексний засіб на основі фосфоліпідів, екстрактів квіток календули, плодів розторопші та кукурудзяних стовпчиків з приймочками для покращення функціонального стану печінки.

Фосфоліпіди здатні вбудовуватися в мембрану пошкоджених клітин печінки, відновлюючи і?і? структуру та функцію.

Силімарин, що міститься в екстракті розторопші, є природним антиоксидантом, який сприяє нормалізаціі? обмінних процесів та зменшенню проявів запалення в печінці, стимулює розщеплення і виведення холестерину.

Екстракт кукурудзяних стовпчиків з приймочками стимулює секрецію жовчі, знижує і?і? в’язкість та покращує виділення, завдяки чому запобігає застійним явищам у печінці та утворенню каменів.

Екстракт квіток календули містить у своєму складі речовини, які стимулюють процеси регенераціі?, чинять протизапальну та спазмолітичну діі?.

Нікотинамід бере участь в обмінних окислювально-відновних процесах, забезпеченні обміну речовин та енергетичному обміні.

Показания

Застосовувати в якості дієтичноі? добавки для дорослих як додаткове джерело біологічно активних речовин, незамінних фосфоліпідів, флавоноі?дів, вітамінів для сприяння нормалізаціі? функціонування печінки. Має детоксикаційні властивості.

Противопоказания

Діти до 18 років, вагітність та період лактаціі?, індивідуальна непереносимість компонентів.

Не перевищувати рекомендовану дозу для добового застосування. Не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування. При цукровому діабеті необхідна консультація лікаря. При появі небажаних реакцій припинити застосування та звернутись до лікаря.

Способ применения и дозы

Застосовувати дорослим по 1 капсулі 2–3 рази на добу за 10–15 хвилин до прийому і?ди, запиваючи достатньою кількістю питноі? води. Капсули не розжовувати. Тривалість застосування становить 1 місяць, якщо лікар не призначив інакше.

Условия хранения

Зберігати в оригінальній упаковці при температурі від +5 °С до +25 °С в сухому, захищеному від світла та недоступному для дітей місці.

Термін придатності

3 роки.

Дата виробництва відповідає номеру партіі? і вказана на упаковці.

Добавка дієтична до раціону харчування.

Перед застосуванням рекомендована консультація лікаря.

Не є лікарським засобом.

Регистрационные данные

Инструкция для: Эссенциол капсулы по 500 мг №30

Производитель: ЧП Чарли (Харьков, Украина)

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Эссенциол капсулы по 500 мг №30

По этому товару ещё нет отзывов