Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Eucerin 10% Урея Пенка для ног для сухой кожи 150 мл

Код: 78909
Eucerin 10% Урея Пенка для ног для сухой кожи 150 мл
Цена от 294.85 до 435.00 грн

Наличие в 168 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Область применения

дерматокосметология

Форма выпуска

Мыла и шампуни

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Eucerin 10% Урея Пенка для ног для сухой кожи 150 мл

Состав

Aqua, Urea, Glycerin, Decyl Oleate, Isobutane, Panthenol, Alcohol Denat, Stearyl Alcohol, Tapioca Starch, Glyceryl Stearate SE, Propane, Helianthus Annuus SeedOil, Ceramide NP, Ethylhexyl Cocoate, Glycine, Butane, Arginine HCL, Sodium PCA, Decylene Glycol, Sodium Lactate, Sodium Citrate, Sodium Cetearyl Sulfate, Phenoxyethanol, Methyl Benzoate, Citric Acid, Carnitine, Sodium Chloride, Cholesterol, Alanine, Lactic Acid, Pantolactone, Tocopherol, Parfum.

Показания

Пінка для ніг Eucerin UreaRepair PLUS 10% впливає на суху, огрубілу шкіру ніг інтенсивним зволоженням для негайного полегшення. Цей продукт догляду за ногами поєднує в собі ключові інгредієнти для лікування сухої шкіри за допомогою інтенсивного, цілеспрямованого розчину.

Сечовина є золотим стандартом у догляді за сухою шкірою. Класичні інгредієнти, такі як натуральні зволожуючі фактори, забезпечують шкірі інтенсивне зволоження, а кераміди зміцнюють бар'єр шкіри і запобігають втраті вологи. Крім того, вони поєднуються з декспантенолом і декандіолом, двома активними інгредієнтами, що ідеально підходять для догляду за ногами завдяки їх здатності швидко сприяти регенерації шкіри та зменшувати кількість мікроорганізмів, відповідальних за грибкові інфекції.

В результаті було показано, що нова піна для ніг підвищує стійкість чутливих до грибка ніг.
Піна для ніг ідеально підходить для людей зі зрілою та/або сухою шкірою, а також для таких шкірних захворювань, як ксероз, псоріаз та, зокрема, діабет. 95% користувачів з діабетом, які тестували продукт, заявили, що текстура та консистенція ароматизованої піни ідеальні та що її легко використовувати на діабетичній шкірі. Крім того, 94% користувачів з діабетом підтвердили загальну ефективність пінки на сухій шкірі, а 96% заявили, що вона помітно пом'якшує та зволожує шкіру.

Її також можна використовувати як додатковий догляд. Дослідження також показали, що 98% користувачів, які тестували продукт, заявили, що піна ідеально підходить для шкіри, яка відчуває стрес від компресійних панчох.

Способ применения и дозы

Наносити двічі на день або за потреби в догляді за шкірою. Перед нанесенням флакон добре струснути й нанести у вертикальному положенні на шкіру ніг чи ступень. Розподілити піну легкими масажувальними рухами рук.

Регистрационные данные

Инструкция для: Eucerin 10% Урея Пенка для ног для сухой кожи 150 мл

Производитель: Байерсдорф (Германия)

Код АТХ:

(V) Другие лекарственные средства

(V07) Другие разные нелечебные средства

(V07A) Другие различные нелечебные средства

(V07AT) Косметика

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Eucerin 10% Урея Пенка для ног для сухой кожи 150 мл

По этому товару ещё нет отзывов