Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Eucerin Аквафор спрей для тела 250 мл

Код: 73450
Eucerin Аквафор спрей для тела 250 мл
Цена от 361.10 до 592.67 грн

Наличие в 321 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Область применения

дерматокосметология

Форма выпуска

Спрей наружный

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Eucerin Аквафор спрей для тела 250 мл

Состав

Butane, Paraffinum Liquidum, Cera Microcristallina, Paraffin, Lanolin Alcohol, Panthenol, Glycerin, Bisabolol.

Формула, що не містить води, ароматизаторів і консервантів, забезпечує перенесення водяної пари та кисню та утворює захисний напівоклюзійний бар'єр.

Один із доданих інгредієнтів, гліцерин, є ефективним зволожуючим активом, який притягує воду та утримує її у шкірі для тривалого зволоження. Інший інгредієнт, пантенол, посилює регенерацію та відновлення шкіри, покращуючи зволоження за рахунок зменшення втрати води.

На додаток до миттєвого догляду SOS, який забезпечує формула, інноваційний дозатор-спрей забезпечує абсолютно новий рівень рельєфу шкіри для сухої шкіри, незалежно від того, де вона знаходиться на вашому тілі. Флакон з розпилювачем можна використовувати вгору дном, і він забезпечує рівномірний розподіл мазі для утримання вологи у важкодоступних місцях, таких як руки чи ноги.

Показания

  • Інтенсивно зволожує, допомагаючи відновити дуже суху, подразнену шкіру тіла
  •   Інноваційний спрей для мазі для тіла, охоплення на 360°
  •   Безперервне розпилення, можна використовувати догори ногами
  • Для дуже сухої, подразненої шкіри

Безводний охолодний спрей миттєво заспокоює та позбавляє від сухої, дуже сухої, грубої або роздратованої шкіри на будь-якій ділянці тіла. Інноваційний масляний спрей ідеально підходить для рук, ніг та інших великих чи важкодоступних ділянок, щоб утримувати вологу, зволожувати шкіру та прискорювати регенерацію шкіри. Не використовувати на обличчі.

Коли бар'єрна функція шкіри порушується, шкіра стає сприйнятливішою до зовнішніх подразників. Часто роздратованій шкірі може знадобитися щось більше, ніж просто лосьйон, щоб відчути себе по-справжньому заспокоєним. Мазь може бути потрібна для відновлення сухої або роздратованої шкіри, але нанесення традиційної мазі на великі ділянки тіла, такі як руки, ноги або тулуб, може бути важким і трудомістким.

Для легкого та негайного охолодження великих ділянок тіла ми створили спрей-мазь для тіла Eucerin Aquaphor. Інноваційний дозатор розпилювача забезпечує повне охоплення у будь-якому місці тіла. Насадка забезпечує безперервне, рівномірне нанесення мазі і може використовуватися навіть у перевернутому вигляді, забезпечуючи доступ на 360 ° до сухої шкіри на будь-якій ділянці тіла. Клінічно доведено, що безводна мазь відновлює суху, роздратовану шкіру, створюючи ідеальний захисний бар'єр для регенерації шкіри та миттєвого охолодження та зняття відчуттів.

Сама формула збагачена гліцерином та пантенолом, які допомагають шкірі підтримувати рівень вологи та сприяють регенерації та відновленню. Цей спрей SOS, що не містить консервантів та ароматизаторів, є зволожуючим кремом, який, як клінічно доведено, полегшує дуже суху шкіру. Шкіра помітно регенерується, захищається та відновлюється.

Способ применения и дозы

  • Крок 1 – добре струсіть перед використанням
  • Крок 2 – Нанесіть на відстані 15 см від шкіри
  • Крок 3 – Акуратно утріть у шкіру при необхідності

Наносите так часто, як це потрібно. Не використовуйте на відкритих, кровоточивих або вологих ранах. Не розпорошуйте безпосередньо на обличчя або поруч із ним. Уникайте тривалого розпилення та прямого вдихання.

Для досягнення найкращих результатів використовуйте в поєднанні з засобом для чутливої і сухої шкіри, таким як масло для душу Eucerin ph5.

Регистрационные данные

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Eucerin Аквафор спрей для тела 250 мл

По этому товару ещё нет отзывов