Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Eucerin АнтиПигмент Двойная сыворотка 30 мл

Код: 59479
Eucerin АнтиПигмент Двойная сыворотка 30 мл
Цена от 887.03 до 1472.87 грн

Наличие в 610 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Область применения

дерматокосметология

Форма выпуска

Жидкости наружные

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Eucerin АнтиПигмент Двойная сыворотка 30 мл

Состав

Aqua, Alcohol Denat, Butylene Glycol, Glycerin, Octocrylene, Isopropyl Palmitate, Cetearyl Isononanoate, Distarch Phosphate, Methylpropanediol, Isobutylamido Thiazolyl Resorcinol, Sodium Ascorbyl Phosphate, Sodium Hyaluronate, Glycyrrhiza Inflata Root Extract, Tocopherol, Glucosylrutin, Sodium Stearoyl Glutamate, Glyceryl Stearate, Sodium Polyacrylate, Dimethicone, Isoquercitrin, Citric Acid, Sodium Chloride, Trisodium EDTA, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, Parfum

Тіамідол впливає на причину гіперпігментації, стримуючи вироблення меланіну шкірою. У результаті темні плями освітлюються, а нові плями з'являються набагато рідше. Тіамідол - основний активний інгредієнт у лінійці Eucerin Anti-Pigment. Клінічно і дерматологічно доведено його ефективність у зменшенні темних плям і запобіганнї їх повторній появі. Перший результат помітний вже через два тижні, а при постійному використанні можна досягти стійкого ефекту.

Показания

Anti-Pigment Подвійна сироватка для змешення та попередження гіперпігментації

Сироватка подвійної дії з Тіамідолом та концентрованою гіалуроновою кислотою для рівного тону та сяючої шкіри. Тепер в новій монокамерній упаковці з такою ж доведеною ефективністю.

Меланін - натуральний пігмент, який надає кольору шкірі. Надмірне перебування на сонці, гормональні зміни і старіння можуть викликати підвищення вироблення меланіну і провокувати гіперпігментацію. Гіперпігментація проявляється у вигляді темних кіл і вікових плям (також називають «пігментні плями»), які надають шкірі нерівномірного відтінку.

Eucerin Anti-Pigment Подвійна сироватка для змешення та попередження гіперпігментації поєднує дві сироватки, які діють по-різному:

- Тіамідол: ефективний запатентований інгредієнт, який діє на першопричину гіперпігментації, клінічно доведено, що зменшує гіперпігментацію, запобігаючи її повторній появі при регулярному застосуванні

- Концентрована гіалуронова кислота: одна з найефективніших зволожуючих речовин шкіри допомагає шкірі притягувати  та утримувати вологу

Клінічно та дерматологічно доведено, що світла емульсія зменшує темні плями та запобігає їх повторній появі. Перші результати помітні через два тижні і постійно покращуються при регулярному застосуванні. Шкіра гладка і виглядає оновленою, рівною і сяючою.

Сироватка подвійної дії з тіамідолом та гіалуроновою кислотою

  •  Ефективно зменшує пігментні плями і запобігає їх повторній появі
  •  Оновлює зовнішній вигляд шкіри

Способ применения и дозы

Наносити щодня вранці та ввечері легкими масажними рухами.

Регистрационные данные

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Eucerin АнтиПигмент Двойная сыворотка 30 мл

По этому товару ещё нет отзывов