Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Eucerin АнтиПигмент Крем для лица SPF-30 дневной, 50 мл

Код: 59480
Eucerin АнтиПигмент Крем для лица SPF-30 дневной, 50 мл
Цена от 605.82 до 1001.60 грн

Наличие в 993 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Область применения

дерматокосметология

Форма выпуска

Мягкие наружные

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Eucerin АнтиПигмент Крем для лица SPF-30 дневной, 50 мл

Состав

Aqua, Homosalate, Alcohol Denat, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Salicylate, Ethylhexyl Triazone, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Butylene Glycol Dicaprylate-Dicaprate, Tapioca Starch, Distarch Phosphate, C12-15 Alkyl Benzoate, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, Isobutylamido Thiazolyl Resorcinol, Glycyrrhiza Inflata Root Extract, Tocopherol, Glucosylrutin, Isoquercitrin, Glycerin, Cetyl Alcohol, Stearyl Alcohol, Sodium Chloride, Xanthan Gum, Carbomer, Sodium Hydroxide, Glyceryl Stearate, Sodium Stearoyl Glutamate, Dimethicone, Phenoxyethanol, Trisodium EDTA, Parfum

Тіамідол впливає на причину гіперпігментації, стримуючи вироблення меланіну шкірою. У результаті темні плями освітлюються, а нові плями з'являються набагато рідше. Тіамідол - основний активний інгредієнт у лінійці Eucerin Anti-Pigment. Клінічно і дерматологічно доведено його ефективність у зменшенні темних плям і запобіганнї їх повторній появі. Перший результат помітний вже через два тижні, а при постійному використанні можна досягти стійкого ефекту.

Показания

  • Денний крем з тіамідолом
  •  Ефективно зменшує темні плями і запобігає їх повторній появі
  •  Захист від UVA/UVB випромінювання

Ефективно зменшує пігментні плями та перешкоджає їх повторній появі

Зволожуючий денний крем із захистом від UVA і UVB випромінювання для рівної та сяючої шкіри

Меланін - натуральний пігмент, який надає кольору шкірі. Надмірне перебування на сонці, гормональні зміни і старіння можуть викликати підвищення вироблення меланіну і провокувати гіперпігментацію. Гіперпігментація проявляється у вигляді темних кіл і вікових плям (також називають «пігментні плями»), які надають шкірі нерівномірного відтінку. Eucerin Anti-Pigment Денний антипігментний крем SPF30 містить тіамідол, ефективний запатентований інгредієнт, який діє на причину гіперпігментації, зменшуючи вироблення меланіну. Клінічно і дерматологічні доведено, що тіамідол зменшує темні плями і запобігає їх повторній появі. Перший результат помітний вже через два тижні, а при постійному використанні можна досягти стійкого ефекту. До складу цього зволожуючого крему входять UVA і UVB фільтри (SPF 30), завдяки чому він ефективно захищає від сонця і зменшує ймовірність появи на шкірі пігментних плям, викликаних сонячним випромінюванням. Шкіра виглядає більш рівною і сяючою.

Способ применения и дозы

  • Нанесіть вранці на добре очищене обличчя, шию та декольте
  • Обережно помасажуйте шкіру
  • Уникайте контакту з очима
  • Для досягнення найкращих результатів використовуйте в комбінації з Eucerin Anti-Pigment Night і Eucerin Anti-Pigment Spot Corrector
  • Застосовуйте кожен продукт один раз на день. Використовуйте максимум чотири застосування продуктів, що містять Thiamidol в день.

Регистрационные данные

Инструкция для: Eucerin АнтиПигмент Крем для лица SPF-30 дневной, 50 мл

Производитель: Байерсдорф (Германия)

Код АТХ:

(V) Другие лекарственные средства

(V07) Другие разные нелечебные средства

(V07A) Другие различные нелечебные средства

(V07AT) Косметика

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Eucerin АнтиПигмент Крем для лица SPF-30 дневной, 50 мл

По этому товару ещё нет отзывов