Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Eucerin Дермокапиляр Шампунь против выпадения волос 250 мл

Код: 59473
Eucerin Дермокапиляр Шампунь против выпадения волос 250 мл
Цена от 309.29 до 560.19 грн

Наличие в 1096 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Область применения

трихология

Форма выпуска

Мыла и шампуни

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Eucerin Дермокапиляр Шампунь против выпадения волос 250 мл

Состав

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Disodium PEG-5 Laurylcitrate Sulfosuccinate, PEG-3 Distearate, Sodium Chloride, Carnitine, Creatine, Polyquaternium-10, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Glycerin, Citric Acid, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, 1-Methylhydantoin-2-Imide, Sodium Benzoate, Sodium Salicylate, Parfum.

Карнітин та креатин — це дві ключові молекули, знайдені в клітинах по всьому тілу людини. Карнітин — це сполука, подібна до вітаміну,яка збільшує вироблення енергії. Креатин транспортує цю енергію туди, де вона потрібна. Вони діють разом, щоб постачати волосяні фолікули енергією, необхідною для підтримання сили Вашого волосся.

Це ключові інгредієнти відновлюючого шампуню проти випадіння волосся Eucerin DermoCapillaire. Випадіння волосся відбувається, коли цикл росту волосся скорочується і прискорюється, внаслідок чого  волосинки стають тоншими і менш помітними. Зрештою, цикл росту може зовсім зупинитися, що призводить до втрати волосся. Карнітин та креатин у відновлюючому шампуні проти випадіння волосся Eucerin DermoCapillaire та у концентраті проти випадіння волосся Eucerin DermoCapillaire  допомагають зміцнити корені волосся, підтримуючи джерело його енергії, і затримати процес випадіння.

Показания

Розроблений спеціально для використання в поєднанні з відновлюючим концентратом проти випадіння волосся Eucerin DermoCapillaire, щоб затримати процес випадіння волосся

Відновлюючий шампунь проти випадіння волосся Eucerin DermoCapillaire спеціально розроблений для підтримки дії відновлюючого концентрату проти випадіння волосся Eucerin DermoCapillaire. При використанні засобів разом повний курс догляду за шкірою голови та волоссям уповільнює процес випадіння волосся, викликаний спадковим облисінням, найбільш поширеною причиною втрати волосся у чоловіків та жінок. Шампунь містить дві природні активні речовини нашого організму, карнітин та креатин, які допомагають зміцнити корені волосся. При регулярному використанні, курс ефективно затримує процес випадіння волосся, надаючи волоссю здорового блиску та роблячи його м'яким і слухняним.

  • Клінічні дослідження підтвержують, що засіб добре підходить навіть  для чутливої шкіри голови.
  • При використанні в поєднанні з відновлюючим концентратом проти випадіння волосся Eucerin DermoCapillaire сприяє зміцненню коренів волосся, насичує його енергією і затримує процес випадіння.
  • Забезпечує природний об'єм і густоту волосся. Надає здорового блиску та робить його слухняним.

Способ применения и дозы

Нанесіть масажними рухами на вологе волосся.
Залиште до моменту поглинная засобу, а потім ретельно змийте.
Підходить для щоденного використання.

Регистрационные данные

Инструкция для: Eucerin Дермокапиляр Шампунь против выпадения волос 250 мл

Производитель: Байерсдорф (Германия)

Код АТХ:

(V) Другие лекарственные средства

(V07) Другие разные нелечебные средства

(V07A) Другие различные нелечебные средства

(V07AT) Косметика

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Eucerin Дермокапиляр Шампунь против выпадения волос 250 мл

По этому товару ещё нет отзывов