Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Eucerin Гиалурон-Филлер Эластисити дневной крем SPF-15 50 мл

Код: 59475
Eucerin Гиалурон-Филлер Эластисити дневной крем SPF-15 50 мл
Цена от 738.49 до 1143.62 грн

Наличие в 618 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Область применения

дерматокосметология

Форма выпуска

Мягкие наружные

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Eucerin Гиалурон-Филлер Эластисити дневной крем SPF-15 50 мл

Состав

Aqua, Glycerin, Octyldodecanol, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Cetearyl Alcohol, Butylene Glycol, Methylpropanediol, Glyceryl Stearate Citrate, CaprylicCapric Triglyceride, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Ethylhexyl Triazone, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, Hydroxypropyl Starch Phosphate, Dicaprylyl Ether, Behenyl Alcohol, Distarch Phosphate, Sodium Hyaluronate, Arctium Lappa Fruit Extract, Creatine, 1-Methylhydantoin-2-Imide, Isobutylamido Thiazolyl Resorcinol, Tocopherol, Xanthan Gum, Sodium Hydroxide, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Hydrogenated Coco-Glycerides, Trisodium EDTA, Caprylyl Glycol, 1,2-Hexanediol, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Pentaerythrityl Tetra-di-t-butyl Hydroxyhydrocinnamate, Parfum

Показания

Антивіковий денний крем для більш пружної шкіри із сонцезахисним фактором SPF 15 і УФ-захистом

Формула містить запатентований Thiamidol® для зменшення появи вікових плям, гіалуронову кислоту для розгладження глибоких зморшок і колагено-еластиновий комплекс для підвищення еластичності шкіри. Розроблено спеціально для зменшення ознак старіння.

Антивіковий денний крем для більш пружної шкіри із сонцезахисним фактором SPF 15 і УФ-захистом. Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Day SPF 15 — це антивіковий денний крем для більш пружної шкіри, який розгладжує глибокі зморшки й підвищує еластичність шкіри. Унікальна формула ефективно діє проти ознак старіння. Інноваційна суміш високомолекулярної та низькомолекулярної гіалуронової кислоти помітно розгладжує глибокі зморшки. Арктиїн (активна речовина, що доведено прискорює оновлення колагену в клітинах шкіри) працює разом із силімарином (потужним антиоксидантом, який захищає колаген і еластин від руйнування та покращує кровообіг шкіри на клітинному рівні). Шкіра стає пружною та гладкою, свіжою та сяючою. Денний крем також містить SPF 15 і фільтр UVA для додаткового захисту від променів, що можуть поглибити зморшки та прискорити процес старіння шкіри.

Клінічні та дерматологічні дослідження підтверджують: дуже хороша переносимість шкіри та ефективність догляду.

З віком шкіра виробляє менше гіалуронової кислоти, втрачає колаген і еластин. Це спричиняє її структурні зміни — з’являються глибокі зморшки та втрачається еластичність.

Активні інгредієнти денного крему Hyaluron-Filler + Elasticity SPF 15 працюють разом, щоб зменшити ознаки старіння. Формула містить інноваційну суміш високо- й низькомолекулярної гіалуронової кислоти для помітного розгладження глибоких зморшок.

Високомолекулярна гіалуронова кислота зволожує зовнішній шар епідермісу, у якому виникають тонкі лінії та зморшки. Водночас низькомолекулярна гіалуронова кислота, молекули якої в 40 разів менші*, проникає глибше в епідермальні шари, щоб стимулювати власне вироблення гіалуронової кислоти в шкірі й попередити появу глибоких зморшок.

Формула також містить інноваційну активну комбінацію арктиїну, що прискорює процес оновлення колагену в клітинах шкіри, та креатину, що відновлює вироблення колагену й підвищує еластичність шкіри. 

Клінічно та дерматологічно доведено, що Thiamidol® зменшує вікові плями та запобігає їхній повторній появі.

Для більш молодої, гладкої та сяючої шкіри.
 

Способ применения и дозы

  • Нанесіть вранці на ретельно очищену шкіру обличчя, шиї та декольте
  • Розподіліть ніжними масажними рухами
  • Уникайте контакту з очима
  • Не використовуйте засоби з Thiamidol® більше, ніж 4 рази на день
  • Для досягнення найкращих результатів використовуйте разом із іншими продуктами серії Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity

Регистрационные данные

Инструкция для: Eucerin Гиалурон-Филлер Эластисити дневной крем SPF-15 50 мл

Производитель: Байерсдорф (Германия)

Код АТХ:

(V) Другие лекарственные средства

(V07) Другие разные нелечебные средства

(V07A) Другие различные нелечебные средства

(V07AT) Косметика

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Eucerin Гиалурон-Филлер Эластисити дневной крем SPF-15 50 мл

По этому товару ещё нет отзывов