Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Eucerin ОилКонтроль Сонлцезащитный Гель-Крем SPF-30 д/лица мат. эффект, 50 мл (69768)

Код: 69160
Eucerin ОилКонтроль Сонлцезащитный Гель-Крем SPF-30 д/лица мат. эффект, 50 мл (69768)
Цена от 532.00 до 605.50 грн

Наличие в 8 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Область применения

дерматокосметология

Форма выпуска

Мягкие наружные

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Eucerin ОилКонтроль Сонлцезащитный Гель-Крем SPF-30 д/лица мат. эффект, 50 мл (69768)

Состав

Aqua, Polymethylsilsesquioxane, Alcohol Denat, Homosalate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Salicylate, Octocrylene, Tapioca Starch, Cyclomethicone, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, Behenyl Alcohol, Cetearyl Alcohol, Methylpropanediol, Silica Dimethyl Silylate, Glycerin, Carnitine, Glycyrrhetinic Acid, Glycyrrhiza Inflata Root Extract, Sodium Stearoyl Glutamate, Acrylates-C10-30-Alkyl-Acrylate-Crosspolymer, Carbomer, Xanthan Gum, Sodium Hydroxide, Sodium Chloride, Trisodium EDTA, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol

Показания

Сонцезахисний гель-крем для жирної та схильної до акне шкіри обличчя Eucerin SPF 30 — це засіб із високим сонцезахисним фактором для щоденного використання, створений для особливих потреб жирної та проблемної шкіри. Його формула забезпечує захист шкіри від пошкоджень, спричинених дією сонця, та містить активні речовини для покращення стану шкіри.

Гель-крем містить високоефективну фотостабільну систему ультрафіолетових фільтрів UVA та UVB, яка забезпечує надійний захист. Ця система відповідає вимогам Європейської Косметичної Асоціації – (в минулому – “Colipa”).

Формула гель-крему також забезпечує біологічний захист клітин шляхом поєднання антиоксиданту лікохалкону А та гліцеритинової кислоти. Лікохалкон А, що міститься в корені китайської солодки, має потужну антиоксидантну та протизапальну дію і захищає шкіру від впливу вільних радикалів. Гліцеритинова кислота, яка отримується з лакриці, захищає ДНК клітин, підтримуючи їх власні механізми захисту та відновлення.

L-Карнітин, що регулює стан шкірного себуму (діє як себорегулятор), та матуючі жиропоглинаючі пігменти поєднані в спеціальній Технології контролю жирності. Разом вони швидко надають шкірі свіжості та матовості навіть у вологому та жаркому кліматі.

Сонцезахисний гель-крем для жирної та схильної до акне шкіри обличчя Eucerin SPF 30 некомедогенний, не має запаху, не містить парабенів чи ароматизаторів, та може використовуватись у якості основи для макіяжу.

Клінічні дослідження

Клінічні дослідження довели дуже добру переносимість Сонцезахисного гель-крему для жирної та схильної до акне шкіри обличчя Eucerin SPF 30 навіть у пацієнтів із чутливою та жирною проблемною шкірою. Ефективність матуючої формули із себорегулятором L-Карнітином та жиропоглинаючими пігментами пройшла подальше тестування та оцінку в практичних дослідженнях.

ВИЯВЛЕНІ ПЕРЕВАГИ

Дослідження за участю 325 осіб із жирною проблемною шкірою показали відмінні результати (2).   

Учасники відмітили:

  • ультралегку текстуру (95%);
  • довготривалу матовість шкіри (94%);
  • відсутність жирного блиску протягом кількох годин після нанесення (93%);
  • миттєве поглинання (98%).

Жінки з жирною та комбінованою шкірою після чотирьох тижнів використання підтвердили (3):

  • зменшення жирності шкіри (90%);
  • себорегулюючий ефект (81%);
  • відсутність забитих пор (86% ).

Використовуйте цей продукт, якщо

  • У вас жирна, проблемна або чутлива шкіра і вам потрібен сонцезахисний засіб для обличчя з високим фактором захисту. Ви надаєте перевагу сонцезахисним засобам для обличчя з ультралегкою текстурою. Вам потрібен сонцезахисний засіб, який не залишає жирного блиску на шкірі.
  • Сонцезахисний гель-крем для жирної та схильної до акне шкіри обличчя Eucerin SPF 30 має спеціальну технологію контролю блиску, яка забезпечує миттєвий та тривалий ефект свіжої та матової шкіри завдяки своїй нежирній текстурі та себорегулюючим властивостям.
  • Ви прагнете запобігти утворенню вугрів (акне), спричинених впливом сонця.
  • Сонцезахисний гель-крем для жирної та схильної до акне шкіри обличчя Eucerin SPF 30 захистить вашу шкіру від порушень пігментації, викликаних впливом сонця.

Способ применения и дозы

  • Наносьте достатню кількість засобу до та під час дії сонця, повторюйте регулярно для збереження високого рівня захисту.
  • Обмежуйте час знаходження на сонці, навіть використовуючи сонцезахисні засоби. Надмірне перебування на сонці становить серйозну загрозу для здоров`я.

Регистрационные данные

Инструкция для: Eucerin ОилКонтроль Сонлцезащитный Гель-Крем SPF-30 д/лица мат. эффект, 50 мл (69768)

Производитель: Байерсдорф (Германия)

Код АТХ:

(V) Другие лекарственные средства

(V07) Другие разные нелечебные средства

(V07A) Другие различные нелечебные средства

(V07AT) Косметика

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Eucerin ОилКонтроль Сонлцезащитный Гель-Крем SPF-30 д/лица мат. эффект, 50 мл (69768)

По этому товару ещё нет отзывов