Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Eucerin Солнцезащитный ультралегкий Гель-крем Для Детей SPF 50, 200 мл

Код: 85184
Eucerin Солнцезащитный ультралегкий Гель-крем Для Детей SPF 50, 200 мл
Цена от 764.60 до 967.10 грн

Наличие в 52 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Область применения

дерматокосметология

Форма выпуска

Мягкие наружные

Разрешено

для детей

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Eucerin Солнцезащитный ультралегкий Гель-крем Для Детей SPF 50, 200 мл

Состав

Aqua, Alcohol Denat., Butylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, C12-15 Alkyl Benzoate, Distarch Phosphate, Ethylhexyl Triazone, Dibutyl Adipate, Glyceryl Stearate Citrate, Hydrogenated Coco-Glycerides, Myristyl Myristate, Dicaprylyl Carbonate, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, Diethylhexyl Butamido Triazone, Hydrogenated Rapeseed Oil, Copernicia Cerifera Cera, Glycerin, Glycyrrhetinic Acid, Glycyrrhiza Inflata Root Extract, Tocopherol, Xanthan Gum, C18-38 Alkyl Hydroxystearoyl Stearate, Cetyl Palmitate, Silica Dimethyl Silylate, Sodium Hydroxide, Caprylyl Glycol, Hydroxyacetophenone, Trisodium EDTA, Phenoxyethanol.

Клінічно та дерматологічно доведено, що засіб добре переноситься чутливою шкірою дітей, навіть шкірою зі схильністю до атопії.

Опис

Ультрафіолетове світло є основною причиною сонячних опіків, але видиме світло високої енергії (HEVIS) також може викликати вільні радикали, які ще більше пошкоджують шкіру. Дитячий сонцезахисний ультралегкий гель-крем з SPF 50+ Eucerin заспокоює молоду чутливу шкіру та захищає її від сонячних опіків і довготривалих пошкоджень, спричинених сонцем. Засіб без запаху та дуже водостійкий. Ультралегка текстура, що легко вбирається. Підходить для обличчя і тіла, можна використовувати для контуру очей. Рекомендований для дітей від 3-х місяців. Випускається в тубі об'ємом 200 мл.

Призначення
Сонцезахисний гель-крем із високим рівнем захисту, сухий на дотик, для немовлят і дітей. Заспокоює та захищає чутливу шкіру малюків.

Властивості:

  • Дуже високий захист від сонця SPF50+.
  • Без запаху.
  • Надлегка, водостійка текстура.
  • Не залишає слідів на шкірі.
  • Антипісок: не прилипає до шкіри.

Активні компоненти
Удосконалена спектральна технологія поєднує фільтри UVA та UVB для дуже високого захисту від ультрафіолетового випромінювання* з антиоксидантом Licochalcone A для нейтралізації вільних радикалів, викликаних УФ-променями та HEVIS.
Гліциретинова кислота підтримує механізми відновлення власної ДНК шкіри.
Містить технологію EUCERIN "Anti-Stain After Wash", завдяки якій дуже водостійкий і не залишає слідів на шкірі.

* Відповідає високим стандартам захисту від UVA та UVB, встановленим Cosmetics Europe. Рівні захисту від ультрафіолетових променів вищі, ніж рекомендовані ЄС.

Способ применения и дозы

1. Рясно та рівномірно нанесіть перед виходом на сонце та повторюйте часто, щоб підтримувати рівень захисту, особливо після купання, висихання або потовиділення.
2. Зменшення кількості нанесеного сонцезахисного крему значно знижує рівень захисту. Не перебувайте на сонці занадто довго, навіть якщо ви використовуєте сонцезахисний крем. Надмірне перебування на сонці є серйозною загрозою для здоров’я.
3. Тримайте немовлят і маленьких дітей подалі від сонця. Одягніть дітей у захисний одяг і нанесіть достатній захист від сонця на незакриті місця. Дозвольте продукту поглинутися та уникайте прямого контакту з тканинами та твердими поверхнями, щоб не забруднити їх.

Регистрационные данные

Инструкция для: Eucerin Солнцезащитный ультралегкий Гель-крем Для Детей SPF 50, 200 мл

Производитель: Байерсдорф (Германия)

Код АТХ:

(V) Другие лекарственные средства

(V07) Другие разные нелечебные средства

(V07A) Другие различные нелечебные средства

(V07AT) Косметика

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Eucerin Солнцезащитный ультралегкий Гель-крем Для Детей SPF 50, 200 мл

По этому товару ещё нет отзывов