Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Эвкафилипт табл. д/рассасывания №20

Код: 63742
Эвкафилипт табл. д/рассасывания №20
Нет в наличии
Нет в наличии

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

ангина, фарингит, гингивит, стоматит

Область применения

простудные заболевания

Форма выпуска

Таблетки для рассасывания

Разрешено

для детей/для взрослых

Детям с

с 6 лет

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Эвкафилипт табл. д/рассасывания №20

Состав

Основні речовини: маніт - 400,0; сахароза - 320,0; кислота аскорбінова - 16,0; екстракт евкаліпта - 40,0; кальцію стеарат - 8,0; кремнію діоксид колоїдний безводний - 4,0; ментол - 0,8; мідно - хлорофіловий екстракт - 5,6; олія евкаліптова - 5,6. З цукром та підсолоджувачем.

Харчова (поживна) цінність 100 г(g): білки – 0 г(g), жири – 0,1 г(g), вуглеводи – 90,2г(g).

Енергетична цінність (калорійність) 100 г(g): 361,7 ккал (kcal) / 1513,4 кДж (kJ).

Опис

«Евкафіліпт®» — таблетки для розсмоктування, універсальний засіб з унікальною комбінацією діючих речовин, які мають антисептичну, протизапальну, противірусну, фунгіцидну, болезаспокійливу, кровоспинну та в'яжучу дії, застосовуються для комплексного догляду, для профілактики захворювань ротової порожнини та горла: стоматиту, гінгівіту, ларингіту, тонзиліту, фарингіту, ангіни, забезпечують ефективний антибактеріальний захист, сприяють швидкому загоюванню ранок слизової оболонки, зменшують подразнення горла, полегшують прояви кашлю при запаленні верхніх дихальних шляхів, підтримують в нормі здоров’я порожнини рота, мають приємний смак, дарують приємне відчуття чистоти, свіжості та освіжальний ефект, допомагають почувати себе комфортно та впевнено. Завдяки екстракту евкаліпта вони активні у відношенні бактерій, стафілококів, грибів і найпростіших, використовуються для санації слизової оболонки ротової порожнини.

Олія евкаліптова підсилює протизапальні та антибактеріальні властивості таблетки, освіжає подих. Ментол забезпечує слабку місцеву знеболювальну, відволікаючу та легку антисептичну дії. Хлорофіловий екстракт — це екстракт з 15-ти рослин, отриманий по унікальній технології. Має специфічну противірусну, антибактеріальну, відхаркувальну та протизапальну активність, що дозволяє використовувати його в комплексному лікуванні респіраторних захворювань.

Добавки дієтичні не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

Противопоказания

Не рекомендовано вживати при індивідуальній чутливості до компонентів продукту, а також дітям до 6 років та хворим на цукровий діабет. Надмірне споживання може спричинити послаблюючий ефект.

Способ применения и дозы

Дорослим та дітям старше 12 років до 3 таблеток на день (тримати у роті до повного розсмоктування). Дітям від 6 до 12 років застосовувати після консультації з лікарем.

Курс застосування необмежений. Схема застосування може бути змінена лікарем. Не перевищувати зазначену рекомендовану кількість для щоденного споживання.

Перед застосуванням потребує консультації лікаря.

Не є лікарським засобом.

Условия хранения

Термін придатності

3 роки від дати виробництва.

Умови зберігання

В оригінальній упаковці, у недоступному для дітей місці, при температурі не вище 25°С та відносній вологості не вище 75%. Не дозволяється зберігання добавок дієтичних в одному приміщенні з продуктами, що швидко псуються та товарами, що мають запах.

Упаковка

20 таблеток в блістерах.

Категорія відпуску

Без рецепта.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Эвкафилипт табл. д/рассасывания №20

По этому товару ещё нет отзывов