Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Фармапрост Форте супп. №10

Код: 65708
Фармапрост Форте супп. №10
Цена от 680.40 до 1112.80 грн

Наличие в 2506 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Показания

острый и хронический простатит

Область применения

урология

Форма выпуска

Суппозитории ректальные

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Фармапрост Форте супп. №10

Состав

1 супозиторій містить: масло насіння амаранту - 0,5 г, екстракт простати - 0,1 г (містить 21 мг водорозчинних пептидів). Супозиторних основ: твердий жир в маси супозиторія 2,0 м 

Фармапрост форте - гігієнічно профілактичний засіб з маслом насіння амаранту і екстрактом простати.

Олія насіння амаранту містить сквален, токотриенол, фітостерини, поліненасичені (лінолева, олеїнова, пальмітолеіновая) Жирні кислоти, Вітаміни А, Е, F, які виявляють антиоксидантну та імуностимулюючу активність. Цілющі властивості олії насіння амаранту в значній мірі визначаються присутністю в її складі сквалена і вітаміну Е (в рідкісної, особливо активній формі - токотриенол). Сквален, основний компонент олії насіння амаранту є важливим учасником процесів синтезу стероїдних гормонів, холестерину і вітаміну D в організмі людини. Він активно сприяє насиченню органів і тканин киснем, надає потужний протипухлинний і антиканцерогенну дію, в значній мірі підвищує стійкість людського організму до різних вірусних, грибкових, бактеріальних інфекцій, впливу радіоактивних випромінювань. Перешкоджає розвитку і поширенню злоякісних пухлин. Сквалеон сприяє швидкому та ефективному відновленню тканин, їх епітелізації. 

Екстракт простати - комплекс біологічно активних пептидів (білків), які отримують з передміхурової залози великої рогатої худоби (биків, молодих бичків, що досягли статевої зрілості). Властивістю пептидів є спорідненість до тканини передміхурової залози людини і регулює ефект всіх її функцій. При надходженні в організм пептиди вибірково накопичуються тканиною передміхурової залози - надають регулюючу дію на процеси тканинного обміну, зменшуючи лейкоцитарну інфільтрацію і набряклість за рахунок поліпшення кровотоку, нормалізують секреторну функцію епітеліальних клітин, в результаті зменшує розміри залози, покращують процес сечовипускання, яке було утрудненим 

Комбінація екстракту простати і масла насіння амаранту сприяє зменшенню запалення і набряклості передміхурової залози, позитивно впливає на функціональну активність сперматозоїдів і тонус м'язів сечового міхура, покращує процес сечовипускання. 

Показания

Застосовується як допоміжний засіб при лікуванні різних запальних захворювань чоловічої статевої сфери, простатиті, гіперплазії (аденомі) передміхурової залози, порушення еректильної функції, в комплексному лікуванні безпліддя; як профілактичний засіб - для профілактики хвороб простати у чоловіків похилого віку або для виключення рецидивів після лікування; для прискорення відновлення тканин і нормалізації функціонального стану після оперативного втручання на передміхуровій залозі. 

Противопоказания

підвищена чувствітельностьк складових компонентів.

Способ применения и дозы

Супозиторій вводять ректально по 1 свічці 1-2 рази на добу протягом 5 - 10 днів. При необхідності курс застосування можна повторити через 1-6 місяців. 

Условия хранения

УМОВИ ЗБЕРІГАННЯ

Зберігати в захищеному від світла місці при температурі не вище 25 ° С. Зберігати в недоступному для дітей місці.

ТЕРМІН ПРИДАТНОСТІ

2 роки. 

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Фармапрост Форте супп. №10

По этому товару ещё нет отзывов