Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Фармапрост супп. №10

Код: 65709
Фармапрост супп. №10
Цена от 405.00 до 767.99 грн

Наличие в 2757 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Показания

острый и хронический простатит

Область применения

урология

Форма выпуска

Суппозитории ректальные

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Фармапрост супп. №10

Состав

1 супозиторій містить: масло насіння гарбуза 0,4 г, масло насіння амаранту 0,1 г, екстракт простати в 0,03 г (що містить 3,5 мг водорозчинних пептидів). Супозиторних основ: Твердий жир в маси супозиторія 2,0 м 

Фармапрост - гігієнічно профілактичний засіб з маслами насіння гарбуза, амаранту і екстрактом простати.

Застосування супозиторіїв з маслами насіння гарбуза, амаранту і екстрактом простати сприяє зменшенню запалення і набряклості передміхурової залози, позитивно впливає на функціональну активність сперматозоїдів, еректильну функцію і тонус м'язів сечового міхура, покращує процес сечовипускання. 

Екстракт простати - комплекс біологічно активних пептидів (білків), які отримують з передміхурової залози великої рогатої худоби (биків, молодих бичків, що досягли статевої зрілості). Властивістю пептидів є спорідненість до тканини передміхурової залози людини і регулює ефект всіх її функцій. При надходженні в організм пептиди вибірково накопичуються тканиною передміхурової залози - надають регулюючу дію на процеси тканинного обміну, зменшуючи лейкоцитарну інфільтрацію і набряклість за рахунок поліпшення кровотоку, нормалізують секреторну функцію епітеліальних клітин що в результаті зменшує розміри залози, нормалізують тонус м'язів сечового міхура, поліпшують процес сечовипускання , яке було утрудненим, позитивно впливають на функціональну активність сперматозоїдів. 

Рослинні масла (амаранту і гарбузове насіння), що входять до складу супозиторіїв забезпечують оптимальне розчинення біологічно активних пептидів екстракту простати в ліпофільній основі. Антиоксидантні властивості вітаміну Е, що міститься і в олії насіння гарбуза і в маслі амаранту гарантують збереження біологічної активності основного компонента супозиторіїв - екстракту простати. Сквалеон основний компонент олії насіння амаранту сприяє насиченню органів і тканин киснем за рахунок чого значно покращує надходження пептидів до передміхурової залози. 

Показания

Застосовується як допоміжний засіб при лікуванні різних запальних захворювань чоловічої статевої сфери, простатиті, аденомі передміхурової залози, порушення еректильної функції, в комплексному лікуванні безпліддя; як профілактичний засіб - для профілактики хвороб простати у чоловіків похилого віку або для виключення рецидивів після лікування, для прискорення відновлення тканин і нормалізації функціонального стану після оперативного втручання на передміхуровій залозі 

Противопоказания

Підвищена чувствітельностьк складових компонентів.

Условия хранения

УМОВИ ЗБЕРІГАННЯ

Зберігати в захищеному від світла місці при температурі не вище 25 ° С. Зберігати в недоступному для дітей місці.

ТЕРМІН ПРИДАТНОСТІ

2 роки. 

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Фармапрост супп. №10

По этому товару ещё нет отзывов