Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Фертиловит F Thy капс. №90

Код: 45696
Фертиловит F Thy капс. №90
Цена от 3050.30 до 3310.00 грн

Наличие в 7 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

витамины и минералы

Область применения

витамины и минералы

Форма выпуска

Таблетки и капсулы

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Фертиловит F Thy капс. №90

Состав

Оксид магнію, L-аскорбінова кислота (19,0%), капсулююче покриття – целюлоза, лимоннокисле залізо, коензим Q10, кальцій-D-пантотенат. нікотинамід, D-альфа-токоферил ацетат, роз’єднуючий компонент діоксид кремнію, мальтодекстрін, піродексин-HCl, тіамін-HCl, рибофлавін, оксид цинку, загусник гуміарабік, птероілглутарова кислота (0,15%). біотин. селеніт натрію (0,02%), холекальциферол, барвник діоксид титану (капсула), барвник помаранчево-жовтий S (капсула), цианокобаламін.

Не містить йод

Fertilovit F THY – прегравідарна біологічно активна добавка без йоду. Містить 800 µг фолієвої кислоти та селен. Вітамін С зі сповільненим вивільненням.

Аскорбінова кислота (вітамін С)
Вітамін С – це водорозчинний антиоксидант, він, як і жиророзчинні вітаміни, наприклад вітамін Е, захищає клітини організму від окисного стресу. Дослідження показали, що окисний стрес сприяє погіршенню симптомів аутоімунного тиреоїдиту, що прийом антиоксидантів справляє позитивний вплив на стан пацієнтів. Вітамін С також сприяє засвоєнню заліза. Однак, жінкам належить уникати високих доз вітаміну С, оскільки він висушує цервікальну рідину, не даючи сперматозоїдам досягти яйцеклітини. От чому Fertilovit® F THY містить відносно низьку дозу вітаміну С. Сповільнене вивільнення вітаміну С забезпечує позитивний ефект протягом багатьох годин.

Цинк
Цинк є одним з самих важних мікроелементів. Організм людини не синтезує його, він має надходити з їжею. Цинк грає важливу роль в метаболізмі вуглеводів, жирів та білків. Також цинк необхідний імунній та гормональній системам, а також антиоксидантним ферментам. Крім того, цинк потрібен для нуклеїнових кислот ДНК та РНК, які грають важливу роль у поділі клітин, регенерації тканин і развитку ембріону. Останнє, але не менш важливе, цинк необхідний для метаболізму гормонів щитоподібної залози.

Вітамін Е
Численні дослідження показали, що прийом вітаміну Е може підвищити фертильність. Антиоксидантні властивості вітаміну Е сприяють покращенню стану ооцитів, тому що захищає їх від шкідливого впливу окисного стресу.

Ніацин
Ніацин відноситься до групи вітамінів В.  Він присутній у кожній живій клітині та може концентруватися у печінці. Створює важливый будівельний блок різноманітних коферментів та приймає участь у основних процесах метаболізму. Крім того, він має антиоксидантні властивості.

Вітамін B1
Тіамін або вітамін B1 є водорозчинним вітаміном. Він підтримує нормальне функціонування нервової системи.

Вітамін В2
Вітамін В2 або рибофлавін у розмовній мові називають «вітаміном росту». Це важливий пропередник коферментів, тобто відіграє основну роль в обміні речовин.

Вітамін В5
Вітамін B5 або пантотенова кислота необхідна для формування коферменту А. Коензим грає важливу роль у метаболізмі. Приймає участь у синтезі та розпаді вуглеводів, жирів та білків, має вирішальне значення для виробництва холестерину, який потрібен для синтезу стероїдних гормонів, багато з яких суттєво впливають на репродуктивність.

Вітамін В6
Вітамін В6 зазвичай використовують для полегшання симптомів предменструального синдрому та менопаузи. Нещодавні дослідження показали його важливість для репродуктивного здоров’я. Вітамін В6 приймає участь у метаболізмі гомоцистеїну – потенційно небезпечної амінокислоти, яку він перетворює у інші, нешкідливі молекули. Дефіцит Вітаміну В6 проявляється у гіпергомоцистеїнемії, що негативно впливає на фертильність.

Вітамін В12
Нещодавні дослідження показали, що вітамін В12 може сприяти фертильності та зниженню ризику викидня. Як і вітамін В6, він необхідний для деградації гомоцистеїну. Дослідження 2006 року показало, що пацієнти, що страждають на аутоімунний тиреоїдит, піддаються ризику виникнення дефіциту вітаміну B12.

Вітамін D3
Вітамін D3 регулює обмін фосфору та кальцію, потрібен для нормального росту та формування кісток. Крім того, він необхідний для нормального развитку та функціонування нервової та м’язової систем.

Фолієва кислота
Фолієва кислота легко руйнується при довготривалому зберіганні та тепловій обробці продуктів харчування, тому багато хто є схильним до її дефіциту, незважаючи на те, що вона міститься у великих кількостях у фруктах і овочах. Дефіцит фолієвої кислоти у вагітних підвищує ризик розвитку у плоду урождених вад та дефектів нервової трубки, наприклад, розщеплення хребта (spina bifida). Фолієва кислота володіє антиоксидантними якостями. Разом з вітамінами групи В приймає участь у деградації гомоцистеїну – потенційно небезпечної амінокислоти, яку перетворює у інші, нешкідливі молекули. Підвищення рівня гомоцистеїну, як відомо, призводить до безпліддя, порушенню функції плаценти та підвищеному ризику викидня. Польске дослідження, що опубліковане у 2003 році, показало, що якість ооцитів жінок, які приймали фолієву кислоту під час лікування безпліддя,  покращилось.

Біотин
Біотин належить до групи вітамінів В. Він є складовою частиною ферментів та приймає участь у основних процесах метаболізму. Відомо, що він також приймає участь у епігенетичній регуляції функції генів. Дослідження на тваринах показали, що дефіцит біотину знижує фертильність та підвищує ризик розвитку вроджених вад.

Магній
Дефіцит магнію не є рідкістю під час вагітності. Це пов’язане з збільшенням екскреції магнію, с одного боку, та потребами дитини у магнії, з іншого боку. Першим симптомом дефіциту магнія можуть бути судми у ікрах, він також може проявлятися у підвищеній збудливості мязів матки та, що найгірше, спровокувати передчасні пологи.

Залізо
Залізо, основний компонент гемоглобіну, вважається незамінним будівельним нутрієнтом крові. Воно також необхідне для нормального метаболізму гормонів щитоподібної залози. Гіпофункція щитоподібної залози, однак, пов’язана зі зниженням абсорбції заліза, що призводить до підвищеного ризику дефіциту заліза. Жінки з дефіцитом заліза схильні до підвищеного ризику зниження фертильності, відомо, що залізо сприяє народжуваності, підтримці овуляції. На доповнення до цього експерти рекомендують перевіряти рівень гемоглобіну, коли зачаття планується, тому що потреба у залізі в період вагітності постійно зростає.

Селен
Дослідження показали, що прийом селену у великих дозах може покращити симптоми тиреоїдиту Хашимото завдяки двом його особливостям. По-перше, селен потрібен для метаболізму гормонів щитоподібної залози. По-друге, селен має антиоксидантні якості та може протидіяти активним формам кисню, що утворюються як  побічний продукт синтезу гормонів щитоподібної залози.

Коензим Q10
Кофермент Q10 (CoQ1Q) потрібен для вироблення енергії у мітохондріях. З усіх клітин організму ооцити містять найбільшу кількість мітохондрій. У жінки старшої за 35 років, як правило, спостерігається порушення функцій мітохондрій, що знижує вироблення енергії у них та призводить до збільшення АФК (активных форм кисню) та, таким чином, до окисного стресу, який знижує якість ооцитів. Експерти вважають, що це може бути однією з основних причин вікового зниження здатності до народження. Протягом достатньо тривалого часу, здавалось, що немає необхідності у добавках, які містять коензим Q10. Однак останні дослідження показали, що рівень коензиму Q10 з віком може значно зменшуватися. Як і очікувалося, дослідження показали значне покращення ембріонального розвитку після прийому коензиму Q10.

Показания

Фертиловіт F THY – це біологічно активна харчова добавка, призначена для жінок що страждають на аутоімунний тіреоїдит, які готуються до вагітності. Не використовуйте Фертиловіт F THY , якщо у  вас алергія на любий з активних або неактивних компонентів препарату.

Якщо вам необхідно приймати тироїдні гормони, будь ласка, не застосовуйте їх одночасно з Фертиловіт F THY , тому що залізо в складі добавки може вступити в реакцію з гормонами,  тим самим знизити їх ефективність.

      

Fertilovit F THY – це біологічно активна добавка, спеціально розроблена для задоволення потреб жінок, що планують зачаття, але страждають на аутоімунний тиреоїдит. Її особливий склад допомогає підготувати жіночий організм до зачаття та швидкої вагітності, таким чином, створюючи чудові умови для нормального розвитку плоду.

Склад Фертиловіт F THY відповідає особливим потребам організму жінки, що планує вагітність, але страждає на аутоімунний тіреоїдит.

Селен
Грунти у Європі не багаті на селен. Відповідно, рослини, що вирощуються у цьому грунті, мають низький вміст селену. Селен показаний при аутоімунному тиреоїдиті. Але, на жаль, його вміст у продуктах харчування дуже низький. Дослідження показали, що вживання селену суттєво покращує симптоми  у пацієнтів з аутоімунним тиреоїдитом.

Окисний (оксидативний) стрес
Хоча, як згадувалось вище, причини виникнення аутоімунного тиреоїдиту не до кінця відомі, останні дослідження показали, що окисний стрес, може провокувати дане захворювання. Окисний (оксидативний) стрес – це пошкодження клітин організму активными формами кисню [АФК]. Окисний стрес збільшує імунологічне потрясіння у щитоподібній залозі. Багато спеціалістів стверджують, що він є причиною більшості симптомів. Ооцити особливо сприйнятливі до атак активних форм кисню. Окисний стрес може порушувати мембрану та заважати синтезу білка, також як і виробленню енергії.

Антиоксиданти
Зазвичай АФК, які утворюються в організмі, подавляються захисною системою самого ж організму. Однак, якщо кількість АФК занадто велика, або антиоксидантів занадто мало, ця крихка рівновага порушується, і клітини  пошкоджуються.

Стрес, куріння та незбалансоване харчування послаблюють антиоксидантну систему організму, у таких випадках прйом додаткових антиоксидантів може покращити симптоми аутоімунного тиреоїдиту та захистити ооцити від несприятливого впливу окисного стресу.

Вітаміни групи В
Дослідження показали, що пацієнти, що страждають на аутоімунний тиреоїдит, схильні до ризику виникнення дефіциту вітаміну B. Зокрема, при плануванні вагітності це може стати проблемою, тому що вітамін В12 необхідний не тільки для поділу клітин, але й в поєднанні з фолієвою кислотою та вітаміном В6 – для метаболізму гомоцистеїну. Спеціалисти рекомендують пацієнтам, що страждають на захворювання щитоподібної залози, додатково вживати вітамін В.

З урахуванням результатів останніх досліджень була розроблена принципово нова дієтична добавка Фертиловіт F THY для спеціальних медичних цілей. Вона містить усі необхідні мікроелементи, які сприяють покращенню репродуктивного здоров’я та стану щитоподібної залози.

Противопоказания

Фертиловіт F THY – це біологічно активна добавка для спеціальних медичних цілей. Вона не може та й не повинна заміняти здоровий спосіб життя та добре збалансовану дієту. Перед використанням, будь ласка, ознайомтеся з інструкцією.

Способ применения и дозы

Для оптимального ефекту необхідно починати приймати Fertilovit F THY, принаймні, за 90 днів, до запланованого зачаття. Однак, Фертиловіт F THY можна починати приймати у любий час.

Приймати по 1 капсулі на день.

Рекомендовану дозу не перевищувати. Не розжовувати, запивати великою кількістю води. Не приймайте одночасно Fertilovit F THY та тироїдні гормони, тому що залізо може вступити у реакцію з ними, тим самим знизити їх ефективність.

Побочные реакции

Побічні ефекти були виявлені тільки по причині передозування деяких компонентів препарату. Тому важливо не перевищувати рекоменоване дозування.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Фертиловит F Thy капс. №90

По этому товару ещё нет отзывов