Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Фертиловит МТ капс. №90

Код: 45692
Фертиловит МТ капс. №90
Цена от 2199.00 до 2484.00 грн

Наличие в 33 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

витамины и минералы

Область применения

витамины и минералы

Форма выпуска

Таблетки и капсулы

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Фертиловит МТ капс. №90

Состав

L-карнітин. таурин, винна кислота, L-аскорбінова кислота, крохмаль, D-альфа-токоферола ацетат, розподілюючий компонент діоксид кремнію, оксид цинку, коензим Q10. рослинна олія, карбонат кальцію, лікопін. акації смола, сахароза, кукурудзяний крохмаль, птероіл-L-глутамат, селеніт натрію, холекальциферол, барвник діоксид титану (капсула), барвник помаранчево-жовтый S (капсула), гідроксипропілметилцелюлоза (капсулююче покриття).

Fertilovit MT не містить лактозу і желатин.

Fertilovit MT – це біологічно активна добавка, до складу якої входять мікроелементи, для чоловіків для підтримки нормальної фертильності та сперматогенезу.

 

Показания

Так як цикл сперматогенезу триває 74-78 днів, Fertilovit® MT рекомендують починати приймати за 3 місяці до планованої вагітності. Приймати по 1 капсулі на день.

Противопоказания

Fertilovit MT  це біологічно активна добавка. Вона не може і не повинна заміняти здоровий спосіб життя та добре збалансовану дієту. Перед ивикористанням, будь ласка, ознайомтеся з інструкцією. Не перевищуйте рекомендовану дозу.  Зберігайте капсули у недоступному для дітей місці.

Условия хранения

Термін придатності вказаний на упаковці. Будь ласка, не використовуйте Fertilovit MT після зазначеної дати. Не використовуйте препарат, якщо його упаковка порвана або, якщо ви помітили фальсификацію.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Фертиловит МТ капс. №90

По этому товару ещё нет отзывов