Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Фиточай №10 Черника-Микс фильтр-пакет 1,5 г №20

Код: 54215
Фиточай №10 Черника-Микс фильтр-пакет 1,5 г №20
Цена от 34.00 до 44.90 грн

Наличие в 2 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

витамины для глаз

Область применения

офтальмология

Форма выпуска

Растительный сбор, фильтр-пакет

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Фиточай №10 Черника-Микс фильтр-пакет 1,5 г №20

Состав

Фіточай № 10 Чорниця-Мікс з чорницею та лимонником має у своєму складелистя і плоди чорниці, пелюстки суданської троянди, плоди шипшини, чорноплідної горобини та лимонника. Чорниця – унікальна рослина, що поєднує приємний смак та цілий набір корисних властивостей. У чорниці містяться багато елементів: вуглеводи, калій, магній, фософор, органічні кислоти, мідь, залізо, вітаміни А, С, В1, В6 і РР, а також природні антиоксиданти, що служить відмінною профілактикою різних новоутворень. Всі ці корисні речовини надійно захищають очі від почуття втоми, передчасної втрати зору та вікових змін. Лимонник має тонізуючу та стимулюючу активність, підвищує фізичну та розумову працездатність, посилюючи захисні сили організму. Чорноплідна горобина та шипшина – найбагатші джерела вітамінів та корисних органічних речовин. У першу чергу, це вітамін С, що зміцнює стінки судин і підвищує захисні сили організму, а також вітаміни Р і РР, що позитивно впливають на тканинний обмін, що теж важливо для підтримки зору та профілактики його погіршення.

Таким чином, фіточай «Чорниця-Мікс з чорницею та лимонником» може з успіхом використовуватися як додаткове джерело вітамінів та антиоксидантів природного походження для людей, які часто працюють за комп'ютером або переносять постійні навантаження на очі. Це добрий профілактичний засіб проти вікових змін зору та почуття втоми очей.

Способ применения и дозы

Спосіб приготування: 1-2 фільтр-пакети залити склянкою окропу, настояти протягом 10-15 хвилин. Цукор або мед можна додати за смаком.

Рекомендовано вживати: пити як чай тричі на день до прийому їжі протягом 3-х тижнів, за необхідності курс повторюється після 2-тижневої перерви. Перед вживанням слід порадитись з лікарем.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Фиточай №10 Черника-Микс фильтр-пакет 1,5 г №20

По этому товару ещё нет отзывов