Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Фиточай Доктора Селезнева №35 против рака №20

Код: 63259
Фиточай Доктора Селезнева №35 против рака №20
Цена от 40.00 до 63.00 грн

Наличие в 6 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Форма выпуска

Растительный сбор, фильтр-пакет

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Фиточай Доктора Селезнева №35 против рака №20

Состав

Корінь аїру, квіти календули, плоди ялівцю, трава грициків, трава хвоща польового, плоди чорниці, плоди шипшини, лист евкаліпта, лист суниці, корінь лопуха, лист берези, трава конюшини, квітки пижма, квітки ромашки, трава чебрецю, лист подорожника, трава звіробою, трава чистотілу.

Опис

Фіточай має кровоспинну, протипроносну, протиблювотну дію. Допомагає при нудоті і блювоті, пом'якшує біль. Істотно покращує самопочуття. Фіточай не має протипоказань і побічних дій. Вплив складу обумовлено унікальним співвідношенням частин, що дають (в сумі) необхідний енергетичний акорд, який нейтралізує онкопровоцірующую розбалансованість організму. Відновлення нормальних енергетичних характеристик організму супроводжується уповільненням і припиненням розвитку пухлини. Крім того, кожен компонент фіточаю окремо доцільний.

Доречно додавання аїру, календули і подорожника, які сприяють нейтралізації токсинів, що пригнічують імунні клітини крові і весь організм в цілому.

Чистотіл суттєво обмежує і попереджає розвиток деяких грибкових захворювань; володіє антивірусною здатністю.

Фіточай, що включає ягоди ялівцю, листя евкаліпта і чебрецю, завдяки наявності ефірних олій, має властивість насичувати організм специфічними аероіонами (негативного заряду), що негайно дає загальне поліпшення самопочуття і зміцнення імунітету.

Пижмо звичайна має потогінний властивість, здатна припиняти пронос. Плоди чорниці звичайної мають в'яжучий, протигнильний, болезаспокійливий ефект. Вони пригнічують ріст найпростіших, покращують нічний зір.

Лист берези, лист суниці благотворно впливають на метаболізм, сприяючи видаленню шкідливих речовин з організму. Введення до складу фіточаю ромашки аптечної обумовлено е е протизапальну і протиалергічну дію. Звіробій зміцнює стінки капілярів; покращує венозний кровообіг і кровопостачання внутрішніх органів.

Звіробій, за рахунок дубильних речовин, надає антисептичну дію. Він регулює обмінні процеси в організмі і підвищує здатність шкіри до засмаги.

Конюшина і грицики мають кровоспинну, ранозагоювальну, болезаспокійливу і протипухлинну дію.

Корінь лопуха виявляє помірне болезаспокійливу дію; є тонізуючим шкіру засобом, усуває свербіж.

Хвощ стимулює імунітет.

Ягоди шипшини забезпечують полівітамінний склад фіточаю, вони містить пектинові речовини, лимонну і яблучну кислоти, вітаміни В, С, К, Р, каротин і ін. Використовуються як загальнозміцнюючий, тонізуючий засіб. Вони покращують окислювально - відновні процеси в організмі, посилюють синтез гормонів, активність ферментів, відновлення тканин, підвищують стійкість організму до несприятливих впливів зовнішнього і внутрішнього середовища.

До складу фіточаю увійшли тільки їстівні, приємні на смак і корисні для здоров'я рослини.

Способ применения и дозы

Фіточай вживають 1-2 рази на день протягом 3 курсів по 120 днів кожний. Перерва між курсами може скласти 1-2 місяці.

Регистрационные данные

Инструкция для: Фиточай Доктора Селезнева №35 против рака №20

Производитель: Селезнева ЧП (Украина)

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Фиточай Доктора Селезнева №35 против рака №20

По этому товару ещё нет отзывов

Все варианты товара: