Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Фиточай Dr. OM Ромашка 40 г

Код: 72881
Фиточай Dr. OM Ромашка 40 г
Нет в наличии
Нет в наличии

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Форма выпуска

Растительный сбор, пачка

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Фиточай Dr. OM Ромашка 40 г

Состав

подрібнені квітки ромашки 100%. Без жодних консервантів, барвників. Без ГМО

Показания

може бути рекомендований в якості дієтичної добавки для використання в раціонах дієтичного харчування, як додаткове джерело біологічно активних речовин, що чинять: заспокійливу, спазмолітичну, протизапальну, антисептичну, потогінну, жовчогінну дії; знижують алергічні реакції, посилюють процеси регенерації, підвищують секреторну діяльність травних залоз, збуджують апетит, усувають спазми кішківника, зменшують бродильні процеси.

Не є лікарським засобом.

Противопоказания

індивідуальна чутливість до рослинних складників фіточаю, жінки під час вагітності та в період лактації. Необхідно зберігати в недоступному для дітей місці. Дієтичні добавки не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

Способ применения и дозы

Рекомендована добова норма:

  • Як звичайний чай: 1 столова ложка на 500 мл, залити окропом, чекати 5 хвилин – насолоджуватися смаком і ароматом.
  • Як лікувальний чай та для зовнішнього застосування для максимальної екстракції корисних речовин: 3 столові ложки квіток помістити в емальований посуд, залити 200 ml (мл) гарячої кип’яченої води, закрити кришкою і настоювати на киплячій водяній бані 15 хвилин. Охолодити при кімнатній температурі протягом 45 хвилин, процідити, залишок віджати до процідженого настою. Об’єм настою довести кип’яченою водою до 200 ml (мл). Перед застосуванням настій збовтати. Застосовувати у теплому вигляді 3 рази на добу після їжі: дорослим та дітям віком від 14 років – по 1/3 склянки, дітям віком 12-14 років – по ¼ склянки, віком 7-12 років – по 2 столові ложки, віком 3-7 років – по 1 столовій ложці, віком 1-3 роки – по 1 десертній ложці, віком 6 місяців-1 рік – по ½-1 чайній ложці. Тривалість курсу вживання визначається індивідуально. Перед застосуванням потребує консультації з лікарем.

Условия хранения

зберігати в сухому місці, при відносній вологості повітря не більше 75% і температурі від 2°С до 25°С.

Строк придатності: 24 місяця від дати виробництва

Вага нетто: 40 г ± 5%

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Фиточай Dr. OM Ромашка 40 г

По этому товару ещё нет отзывов