Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Фиточай Календулы Цветки 30 г

Код: 58316
Фиточай Календулы Цветки 30 г
Цена от 50.00 до 50.00 грн

Наличие в 185 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Форма выпуска

Растительный сбор, пачка

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Фиточай Календулы Цветки 30 г

Состав

У народній медицині календула отримала належне визнання – на основі рослини готують цілющі відвари і настоянки, включають в лікувальні збори трав. Але треба замислюватися про те, що з цих квіточок можна приготувати корисний напій. Чай з календули відрізняється ненав’язливим смаком і приємним ароматом, а також великою кількістю активних компонентів.

Корисна дія відвару (фіточаю) з квітки Календули лікарської зумовлені високим вмістом алкалоїдів лікопену, каротину; кислот: саліцилової та яблучної; ефірних масел, та інших сполук, наприклад, натуральний полісахарид — інулін.

Фіточай з суцвіття нагідок можна вживати, як дієтичну добавку при проблемах печінки, серцево-судинної системи, шкіри та порожнини рота. Серед головних лікувальних властивостей календули лікарської слід виділити регенеративну, протизапальну, бактерицидну, жарознижуючу, жовчогінну та спазмолітичну дію.

Відвар квітів нагідок активно використовуються в народній та доказовій (традиційній) медицині, в якості протизапальних та бактерицидних препаратів, а від недавнього часу — в косметології, в першу чергу при лікуванні захворювань шкірних покривів та волосся.

Регистрационные данные

Инструкция для: Фиточай Календулы Цветки 30 г

Производитель: Фитосвит ЛТД, Украина, Винница

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Фиточай Календулы Цветки 30 г

По этому товару ещё нет отзывов