Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Фиточай Кора ивы белой 50 г

Код: 81778
Фиточай Кора ивы белой 50 г
Цена от 29.13 до 50.10 грн

Наличие в 94 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Показания

иммуномодулятор, общеукрепляющее действие

Область применения

общая терапия

Форма выпуска

Растительный сбор, пачка

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Фиточай Кора ивы белой 50 г

Состав

Кора верби білої фіточай - ефективний засіб народної медицини, який допомагає впоратися з вірусними захворюваннями, ураженнями вен, проблемами з суглобами, патологіями шлунково-кишкового тракту та іншими недугами.

Кора білої верби здавна застосовувалася в якості  лікувального засібу як самостійний препарат, так і в складі лікарських зборів. Вона має сечогінну, жовчовивідну дію, має антисептичий, знеболюючий ефект. Корисні властивості цієї рослини визначаються її хімічним складом, який включає: саліцин, дубильні речовини, аскорбінову кислоту, флавоноїди, смоли та ін.

Фіточай з кори верби білої допомагає знизити тиск, впоратися з підвищеною температурою, зняти запалення, побороти вірусні інфекції, вивести паразитів з організму, зупинити діарею. Крім того, її застосовують для швидкого загоєння відкритих ран і опіків на шкірі, вона благотворно впливає на уражені суглоби і патологічно змінені вени, допомагає також при депресії, хронічній втомі і проблемами зі сном.

Показания

  • невралгії різної етіології
  • остеохондроз
  • ураження суглобових тканин
  • захворювання шлунково-кишкового тракту
  • варикоз вен
  • ГРВІ, грип
  • бронхіальна астма
  • підвищена пітливість
  • гінекологічні патології
  • ураження шкірних покривів

Противопоказания

Індивідуальна чутливість до компонентів препарату, вагітність, виразка шлунка, брадикардія, бронхіальна астма, діти і підлітки молодше 16 років, які хворіють на простудні захворювання та грип.

Способ применения и дозы

Відвар. Одну столову ложку перемеленої кори необхідно залити 1 склянкою окропу, прогріти на водяній бані близько 30 хвилин. Потім зцідити, дати охолонути і розбавити кип'яченою водою, щоб в результаті вийшов цілий стакан відвару. Вживати готовий засіб 4-5 раз в день перед їжею. Рекомендована разова доза відвару - одна столова ложка.

Настій на спирту. 150 грам кори білої верби залити горілкою (0,5 літра), залишити засіб настоюватися на 30 днів. Через місяць настій процідити. Вживати по 30-40 крапель 3 рази на добу протягом 2 тижнів.

Розчин для ванночок і компресів. 120 грам кори верби необхідно залити гарячою водою (близько 5 літрів), прокип'ятити близько 10 хвилин, потім дати розчину настоятися 20-30 хвилин. Готовий засіб можна використовувати для ножних ванночок при варикозі, тромбофлебіті, захворюваннях суглобів, а також для компресів при лікуванні опіків, екзем та інших уражень шкіри.

Условия хранения

Зберігати в упаковці виробника при температурі не вище 25°С і при відносній вологості повітря не вище 70%.

Термін придатності

2 роки від дати виготовлення.

Дана продукція не є препаратом медичного призначення.

Регистрационные данные

Инструкция для: Фиточай Кора ивы белой 50 г

Производитель: Фитобиотехнологии НПО Украины

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Фиточай Кора ивы белой 50 г

По этому товару ещё нет отзывов