Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Фиточай Трава Тысячелистника Обыкновенного 50 г

Код: 56774
Фиточай Трава Тысячелистника Обыкновенного 50 г
Цена от 31.50 до 45.00 грн

Наличие в 101 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Форма выпуска

Растительный сбор, пачка

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Фиточай Трава Тысячелистника Обыкновенного 50 г

Состав

Деревій

Опис

Лікувальні властивості тисячелистника обумовлені кровоспинною та протизапальною дією. Корисні властивості деревію також виявляються у жовчогінній дії, активізації виділення шлункового соку, посиленні апетиту. Завдяки спазмолітичному ефекту трава деревію використовується для зменшення больових відчуттів, спричинених спазмами кишківника.
Лікарські властивості деревію відомі також завдяки антибактеріальним та протигрибковим ефектам.
Крім того, трава деревію активно використовується в косметології.
Високий вміст калію разом з іншими речовинами стимулює діяльність нирок, деревій застосовується для весняних та осінніх курсів лікування, переважно в змішаних чаях. Крім того, він зупиняє як зовнішню, так і внутрішні кровотечі (легеневі, кишкові, носові, маткові, ниркові). Відвар деревію сприяє загоєнню ран.

У кровоочистительних настоях, чаях від кашлю і застуди деревій теж грає велику роль, оскільки речовини, що містяться в ньому, посилюють дію інших трав, будучи ще й тонізуючими. Не менш важлива сфера застосування деревію – так званий невроз органів малого тазу у дівчат та жінок (спастична параметропатія). Симптоми цієї хвороби - судомні болі в нижній частині живота, нерідко в різних місцях, що поєднуються з болями в попереку. Часто жінки із цим захворюванням скаржаться на особливо болючі відчуття при менструаціях та болі в молочних залозах перед їх настанням. У цих випадках курс (кілька тижнів) настою деревію дає хороші результати: позначаються антиспастичну та протизапальну дію окремих компонентів (азуленоген, хамазулен), а також тонізуючу дію гіркоти.

Противопоказания

індивідуальна непереносимість, вагітність та лактація.

Способ применения и дозы

Ванни з деревію підсилюють ефект його застосування всередину. Деревійна ванна: 50-75 г сировини залити 1 л окропу, наполягати 20 хвилин, профільтрувати. Цієї кількості настою вистачить на повну ванну. Для сидячих ванн беруть відповідно менше.

Чай з деревію звичайного: 1-2 чайні ложки з верхом трави залити 1/4 л окропу і через 15 хвилин процідити. Пити помірно теплим 2-3 чашки на день.

Регистрационные данные

Инструкция для: Фиточай Трава Тысячелистника Обыкновенного 50 г

Производитель: Фитосвит ЛТД, Украина, Винница

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Фиточай Трава Тысячелистника Обыкновенного 50 г

По этому товару ещё нет отзывов