Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Фитолитон фильтр-пакет 1,5 г №20

Код: 55962
Фитолитон фильтр-пакет 1,5 г №20
Цена от 181.00 до 181.00 грн

Наличие в 2 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

мочекаменная болезнь

Область применения

урология

Форма выпуска

Растительный сбор, фильтр-пакет

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Фитолитон фильтр-пакет 1,5 г №20

Состав

Трава Десмодіуму (herba Desmodii styracifolii), допоміжна речовина (стеарат магнію).

Сприяє розчиненню і виведенню каменів. Корисно для профілактики сечового діатезу, холециститу, сечокам'яної, жовчнокам'яної хвороб, циститу, пієлонефриту.

ФІТОЛІТОН - унікальний рослинний засіб, що нормалізує водно-сольовий обмін при схильності до сечокам'яної хвороби і знижує ризик запальних захворювань нирок і сечовивідних шляхів. Діє м'якше, ніж синтетичні засоби.

Активні речовини трави десмодіум (тритерпеноїдні сапоніни, органічні кислоти, алкалоїди, флавоноїди та ін.) забезпечують виражені знеболюючі, антибактеріальні, протизапальні, жовчогінні, сечогінні, антитоксичні, літолітичні властивості. Крім того, десмодіум має імуностимулюючу і загальнозміцнюючу дію на організм.

Дослідним шляхом встановлено, що тритерпеноїдні глікозиди, що містяться у траві десмодіум, запобігають утворенню кальцієвих солей оксалатових каменів в сечовивідних шляхах, знижуючи рівень кальцію, підвищуючи цитрат в екскретуючій рідині та рівень плазмового кальцію, збільшуючи добовий діурез і кліренс креатиніну. Десмодіум сприяє зменшенню набряку слизової оболонки сечоводів, полегшує проходження сечових каменів. Антитоксичну дію рослина проявляє у зменшенні ступеня вираженості ендо- та екзотоксикозу за рахунок збільшення виведення водорозчинних токсинів. Виражена антибактеріальна дія виявляється у відношенні до сальмонел, шигел, ешерихій, золотистого стафілококу.

Східна медицина визначає траву десмодіум як незамінний засіб для зняття запалення і спазмів печінки, жовчних протоків, нирок і сечовивідних шляхів; тонізації і зменшення стомлюваності, млявості, усунення болю в поперековому відділі хребта. Рослина при регулярному застосуванні здатна покращувати стан імунного захисту організму. Його корисно застосовувати при будь-яких хронічних і гострих запальних печінкових і ниркових патологіях, таких як цистит, пієлонефрит, ниркова колька, жовчнокам’яна хвороба, сечокам'яна і нирковокам'яна хвороби, а також приймати особам, що систематично піддаються контактам з різними екзогенними токсичними речовинами або зайнятим важкою фізичною працею в умовах впливу токсичного чинника.

Показания

У традиційній східній медицині класична рецептура ФІТОЛІТОН рекомендується:

  • для профілактики каменеутворення, розчинення і виведення каменів, особливо оксалатів;
  • як протизапальний засіб при циститі, пієлонефриті та інших гострих і хронічних запальних захворюваннях сечостатевої системи, печінки і жовчовивідних шляхів;
  • в якості засобу, що сприяє жовчовиділенню і збільшенню діурезу;
  • в якості препарату з антитоксичним ефектом при екзо- і ендотоксикозах;
  • для зменшення симптомів стомлюваності, загальної слабкості, болю в поперековому відділі хребта.

Способ применения и дозы

По 1-2 капсули 2-3 рази на день через 15-20 хвилин після їжі, запиваючи великою кількістю води.

Курс приймання: від 30 днів. Курс можна повторювати 2-3 рази на рік.

Регистрационные данные

Инструкция для: Фитолитон фильтр-пакет 1,5 г №20

Производитель: Фито Фарма Ко. Лтд., Вьетнам

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Фитолитон фильтр-пакет 1,5 г №20

По этому товару ещё нет отзывов