Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Фитор суппозитории 2,3 г №10

Код: 59187
Фитор суппозитории 2,3 г №10
Цена от 63.06 до 177.21 грн

Наличие в 847 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

геморрой и анальные трещины

Форма выпуска

Суппозитории ректальные

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Фитор суппозитории 2,3 г №10

Состав

дубильні речовини, флавоноїди, кварцетон і т. д., галова та елагова кислоти, флобафен, пентозани, пектини, моноцукри, олії, білкові речовини, крохмаль, вуглеводи, 32 макро - і мікроелементів.

Вітаміни: В1, В2, В6, РР, С.

Показания

БАД «Фітор ®» рекомендується використовувати в якості комплексного і додаткового лікування при медикаментозної терапії таких захворювань:

  • дихальної системи (лікування ГРЗ, лікування вірусних захворювань, гострі і хронічні бронхіти, трахеїти, пневмонії);
  • серцево-судинної системи (ішемічна хвороба серця, гіпертонія, атеросклероз, варикозне розширення вен нижніх кінцівок);
  • шлунково-кишкового тракту (виразкова хвороба шлунка і 12-палої кишки, гастрити, гастродуоденіти, ентероколіти, гепатити, каклекарства для печінки), при підвищеної кислотоутворюючої функції шлунка Фітор R приймається строго після їжі в розведеному вигляді;
  • сечостатевої системи (хронічні та гострі пієлонефрити, сечокам'яна хвороба, цистит, простатит), захворюваннях жіночої статевої системи (вагініти, кольпіти, ерозії шийки матки, аднексити, ендоцервіцити, ендометрити);
  • опорно-рухової системи (розтягнення, удари, гематоми, переломи, остеопороз);
  • при неврологічних наслідки перенесеного інсульту, вегетосудинної дистонії, енцефалопатії;
  • опорно-рухової системи (травми, гематоми, розтягнення зв'язкового апарату, переломи кісток, остеопороз).

Звернемо особливу увагу препарату БАД ФІТОР в таблетках, як ліки для печінки.

Адже печінка це важливий і, по суті, найбільший людський орган.Функції, які виконує печінка, неоціненні. Адже печінка захищає організм від різноманітних інфекцій, виводить з нього токсини, бере участь у травленні, бере участь в обміні вітамінів і мінералів і дуже багато інших функцій, які ми не будемо приводити в приклад, що б не обтяжувати користувачів медичною термінологією. Бад Фітор в таблетках використовують як ліки для печінки. 
БАД Фітор допомагає відновлювати, вітамінізувати, покращувати роботу. Тим самим роблячи людину здоровішою і щасливішою. Якщо ви маєте потребу в ліках для печінки - БАД Фітор це найкраща допомога для лікування і профілактики цього незаперечно важливого органу людини.

Противопоказания

індивідуальна непереносимість препарату.

Способ применения и дозы

приймається до, під час і після їжі в якості харчової добавки з метою лікування ГРЗ, вірусних та інфекційних захворювань, виведення солей важких металів, токсинів і радіонуклеїдів.

Препарат у вигляді таблеток необхідно приймати, попередньо розчиняючи у воді, використовуючи на 1 склянку окропу 1-2 таблетки. В отриманий фиторовый чай можна додавати цукор і лимон за смаком.

 

При дряпанні і болях в горлі, ангіни, ГРЗ, стоматитах, ларингітах і інших захворюваннях горла, розсмоктати таблетку потрібно, рекомендована доза - до 4-6 таблеток на день.

При гострому зубному болю таблетка ФИТОРА прикладається до десні біля хворого зуба і тримається там до повного розчинення.

Побочные реакции

 спостерігалися вкрай рідко, в індивідуальних випадках виникало послаблення стільця, виражений сечогінний ефект і т. д.

Условия хранения

Форма випуску: таблетки по 12 штук в бластері, 5 бластерів в коробці.

 

Умови і терміни зберігання: пластини з та6летками зберігають при температурі від 5 до 25 °С таблетками вниз, а швидкорозчинний фітор в прохолодному, захищеному від прямих сонячних променів місці.

 

Термін зберігання - 2 роки з дати виготовлення.

Регистрационные данные

Инструкция для: Фитор суппозитории 2,3 г №10

Производитель: ЧАО Фитория (Украина)

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Фитор суппозитории 2,3 г №10

По этому товару ещё нет отзывов

Все варианты товара: