Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Фитосироп Иммунный 200 мл

Код: 69725
Фитосироп Иммунный 200 мл
Нет в наличии
Нет в наличии

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

иммуномодулятор, общеукрепляющее действие

Форма выпуска

Жидкости оральные

Разрешено

для детей/для взрослых

Детям с

с 12 лет

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Фитосироп Иммунный 200 мл

Состав

Плоди шипшини, плоди бузини, плоди горобини, ехінацея, допоміжні компоненти.

Шипшина є потужним засобом, що стимулює зміцнення імунітету. Застосування шипшини сприяє зміцненню стінок судин, нормалізації артеріального тиску, збагаченню організму вітаміном С.

Ехінацея пурпурова проявляє імуностимулюючу, антиоксидантну, мембраностабілізуючу, протизапальну, антисептичну, протиалергічну, антидіабетичну і радіопротекторну дію, сприяє загоєнню ран, опіків.

Бузину використовують для профілактики і лікування застуди та грипу: вона має сечогінну, відхаркувальну дію, сприяє посиленому виділенню поту, знижує жар, має протизапальний, заспокійливий ефекти, підвищує імунітет в цілому.

Плоди горобини слугують сировиною для профілактики і лікування авітамінозів, а також використовуються як загальнозміцнюючий, імуностимулюючий засіб.

Показания

Створює оптимальні дієтологічні умови для загального зміцнення організму, підвищення імунітету. Застосовується для підвищення опору організму до несприятливих факторів навколишнього середовища, профілактики гіповітамінозу, як загальнозміцнюючий засіб при гострих і хронічних інфекціях, дистрофії, фізичних навантаженнях, грипі, для профілактики респіраторних і вірусних захворювань.

Противопоказания

Діти до 12 років (діти до 7 років для фітосиропу «Шипшина»), вагітні жінки, індивідуальна чутливість до окремих компонентів. Період лактації для фітосиропу «Шипшина».

Способ применения и дозы

Дорослим по 1-3 чайних (або мірних) ложки за 30 хвилин до вживання їжі, дітям з 12 років (з 7 років для фітосиропу «Шипшина») — по 1 чайній ложці два рази на день за 30 хвилин до прийому їжі. Курс — 25 днів.

Условия хранения

Термін придатності

18 місяців

Регистрационные данные

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Фитосироп Иммунный 200 мл

По этому товару ещё нет отзывов