Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Фитосироп для контроля массы тела флакон 200 мл

Код: 69720
Фитосироп для контроля массы тела флакон 200 мл
Нет в наличии
Нет в наличии

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

похудение и детоксикация

Область применения

красота и здоровье

Форма выпуска

Жидкости оральные

Разрешено

для детей/для взрослых

Детям с

с 12 лет

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Фитосироп для контроля массы тела флакон 200 мл

Состав

Плоди та листя суниці, ламінарія, корінь земляної груші (топінамбур), зелений чай, екстракт ананаса, допоміжні компоненти.

Опис

Суниця особливо цінна завдяки високому вмісту в ній вітаміну С, а також каротину, вітамінів групи В і фолієвої кислоти. У ній міститься також багато заліза, кальцію, міді, калію, цинку, фосфору, кобальту, марганцю та інших мікроелементів, важливих для кровотворення. Ягоди суниці – продукт низькокалорійний, до того ж позитивно впливає на травлення завдяки вмісту в ньому пектинових речовин.

Ламінарія підвищує імунітет, насичує організм необхідними корисними речовинами, виводить стронцій, важкі метали і токсини, активізує регенерацію тканин у післяопераційний період, омолоджує шкіру, впливаючи на глибокі шари епідермісу, і є потужним антиоксидантом. Широко використовується в дієтології. Водорість сприяє нормалізації ферментації і травлення, зменшенню проявів целюліту, насиченню організму йодом і комплексами мінеральних і вітамінних сполук.

Топінамбур поліпшує жировий і вуглеводний обміни, знижує рівень інсуліну в крові і зменшує масу тіла.

Біологічно активні речовини зеленого чаю регулюють жировий і вуглеводний обмін, сприяють нормалізації ваги, підвищенню витривалості при фізичному і розумовому напруженні. Велика кількість різних амінокислот, аскорбінова кислота, макро- і мікроелементи, що входять до складу зеленого чаю, надає позитивний вплив на організм людини в цілому.

Ананас є найбагатшим джерелом цінних вітамінів – В1, В12, В2, РР, провітаміну А. Крім цього, м’якоть плодів ананаса багата високим вмістом калію, кальцію, фосфору, заліза, міді, цинку, магнію, марганцю, йоду. Біологічно активні речовини, що містяться в ананасі, сприяють стимуляції травлення, підвищенню ферментативної активності шлункового соку, зниженню артеріального тиску, розрідженню крові і зниженню ризику виникнення небезпечних серцево-судинних захворювань, таких як атеросклероз, тромбоз судин, інсульт, інфаркт міокарда. Високий вміст солей калію допомагає виведенню зайвої рідини з організму і, тим самим, впливає на зниження ваги. Боротьбі із зайвими кілограмами сприяє і той факт, що ананас підвищує рівень серотоніну в крові, який притупляє відчуття голоду.

Показания

Рекомендований тим, хто контролює масу тіла, сприяє поліпшенню обміну речовин.

Противопоказания

Діти до 12 років, вагітні жінки, індивідуальна чутливість до окремих компонентів.

Способ применения и дозы

Дорослим по 1-3 чайних (або мірних) ложки за 30 хвилин до вживання їжі, дітям з 12 років – по 1 чайній ложці два рази на день за 30 хвилин до приймання їжі. Курс — 25 днів.

Условия хранения

Термін придатності

18 місяців

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Фитосироп для контроля массы тела флакон 200 мл

По этому товару ещё нет отзывов