Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Фитосорбент таблетки 500 мг №30

Код: 74867
Фитосорбент таблетки 500 мг №30
Нет в наличии
Нет в наличии

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

детоксикация

Область применения

гастроэнтерология

Форма выпуска

Таблетки и капсулы

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Фитосорбент таблетки 500 мг №30

Состав

Склад на 1 таблетку: пектин яблучний - 100 мг, екстракт висівок - 100 мг, хітозан - 60 мг, сорбіт, мальтодекстрин, магнію стеарат.

Калорійність: 354,5 ккал/100 г.

Поживна цінність:

  • вуглеводи – 68,0 г/100 г,
  • білки – 17,5 г/100 г,
  • жири – 1,05 г/100 г.

Властивості

Комплексний засіб природного походження, активні інгредієнти якого мають високу сорбційну властивість щодо різних мікроорганізмів, продуктів їх життєдіяльності, токсинів, харчових алергенів, отрут, важких металів, радіоактивних сполук, аміаку, холестерину, жовчних кислот і сприяє їх виведенню з організму. Активні складові комплексу мають адсорбуючу, дезінтоксикаційну, антиоксидантну, гіполіпідемічну дії. Здатний нормалізувати моторно-евакуаторну функцію кишечника.

Пектин яблучний - це натуральна речовина, яка міститься в клітинних стінках і міжклітинному просторі всіх рослин. Особливо їм багаті фрукти, ягоди і овочі. Пектини витягуються з рослинної сировини практично в незмінному вигляді, при цьому зберігаються всі фізіологічні властивості. Потрапляючи в шлунково-кишковий тракт, пектин утворює гель. Вбираючи рідину, він збільшує об'єм кишкового вмісту і, стимулюючи перистальтику, розтягує стінки кишечника, а той, в свою чергу, починає скорочуватися і виштовхує набряклу масу разом з іншими відпрацьованими продуктами. Відбувається природний процес очищення кишечнику і усунення закрепів. Пектин забезпечує м'який вплив на стінки шлунково-кишкового тракту, викликає посилення перистальтики, поліпшує моторну функцію кишечника, сприяє максимальному звільненню кишечника від калових мас. Просуваючись по кишечнику, пектин усуває бродильно-гнильні процеси, очищає ворсинки тонкої кишки від непереварених залишків їжі і, сорбуючи отруйні продукти обміну (токсини), виводить їх з організму. Пектин здатний виводити з організму людини радіонукліди, важкі метали (свинець, ртуть, цинк, кобальт та ін.), завдяки чому включається в раціон людей, що контактують з важкими металами або знаходяться в забрудненому середовищі проживання. Користь пектину полягає також у його здатності покращувати мікрофлору кишечника, надавати помірну протизапальну і обволікаючу дії на слизову оболонку шлунка при виразкових ураженнях, формувати оптимальні умови для мікробіоценозу – популяції корисних для організму бактерій. При постійному вживанні пектину накопичення шкідливих речовин в організмі не відбувається. Таким чином, пектин є природним «санітаром» нашого організму, не порушуючи при цьому природного бактеріологічного балансу організму.

Екстракт висівок. У висівках міститься до 80% клітковини, значна кількість рослинного білка і вуглеводів, насичені і ненасичені жирні кислоти, вітаміни - каротин, Е і групи В; макро - і мікроелементи - калій, фосфор, магній, кальцій, натрій, залізо; сполуки хрому, селену, міді, цинку та інших елементів. Вживання висівок створює оптимальні дієтологічні умови для нормалізації моторної функції кишечника, виведення токсичних речовин з організму.

Сhitosan (Хітозан) - полісахарид, мономером хітину є N-ацетил-1,4-b-D-глюкопіранозамін. Одне з джерел отримання хітозану - панцирі ракоподібних. Полісахарид хітозану володіє адсорбційною здатністю, адсорбує і виводить важкі метали і токсини (очищення організму). Хітозан здатний певною мірою зв'язуватися з молекулами жиру в травному тракті. Жир, пов'язаний з хітозаном, не засвоюється і виводиться з організму. Хітозан застосовується як засіб, що сприяє зниженню ваги, а також для поліпшення холестеринового обміну і перистальтики кишечника.

Показания

Добавка дієтична "Фітосорбент" може бути використана в раціонах дієтичного харчування як додаткове джерело біологічно активних речовин природного походження (пектину, клітковини, полісахаридів) з метою створення оптимальних дієтологічних умов для нормалізації моторної функції кишечника, холестеринового обміну, виведення токсичних речовин з організму, контролю за вагою, оптимізації функції печінки і нирок при схильності до алергічних захворювань, при інфекційних захворюваннях і харчових отруєннях.

Активні речовини препарату можуть бути рекомендовані:

  • при несприятливих екологічних умовах, при перевантаженні організму токсичними, отруйними речовинами, лікарськими засобами;
  • при перших ознаках розладу шлунково-кишкового тракту (метеоризм, нудота, блювання, пронос, закреп), для запобігання основних проявів токсичного і діарейного синдромів;
  • при отруєннях різного походження (алкоголем, солями важких металів, пестицидами, хімікатами);
  • при кишкових інфекціях;
  • з метою подолання алергічних реакцій;
  • при зміні звичайного способу життя і раціону харчування під час відпустки, відрядження, подорожей («діарея мандрівників»);
  • з метою зменшення токсичної дії алкоголю і прискорення виведення його з організму, при «похмільному синдромі»;
  • при гельмінтозах;
  • при дисбактеріозі;
  • при діареї, пов’язаної зі стресовим навантаженням, хвилюванням (екзамени, відвідування лікаря та ін.);
  • в рамках заходів по контролю ваги.

Противопоказания

Індивідуальна чутливість до компонентів продукту, вагітність, годування груддю. З осторогою при схильності до набряків.

Способ применения и дозы

Дорослим по 1 - 2 таблетці 2 рази на день під час вживання їжі, запиваючи склянкою води. При споживанні дієтичної добавки збільшити кількість вживаної води до 2 л на день. Перед використанням рекомендована консультація лікаря. Термін вживання: до 2 тижнів. Подальший термін вживання узгоджувати з лікарем.

Не перевищувати рекомендовану добову дозу!

Дієтичні добавки не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

Условия хранения

Умови зберігання

Зберігати при температурі від +50С до +250С та відносній вологості повітря не більш ніж 75 %, в оригінальній закритій упаковці, у сухому, не доступному для дітей місці. Під час зберігання не піддавати вміст упаковки безпосередньому впливу сонячних променів.

Термін придатності

24 місяці від дати виготовлення.

Форма випуску

Таблетки, масою вмісту 500±15% мг.

Регистрационные данные

Инструкция для: Фитосорбент таблетки 500 мг №30

Производитель: Доктор Хэлси (Украина)

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Фитосорбент таблетки 500 мг №30

По этому товару ещё нет отзывов