Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Флавицетин капсулы №30

Код: 86635
Флавицетин капсулы №30
Цена от 358.30 до 459.00 грн

Наличие в 93 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

улучшение функции ЦНС, памяти, внимания

Область применения

неврология

Форма выпуска

Таблетки и капсулы

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Флавицетин капсулы №30

Состав

1 капсула містить. Активні інгредієнти:

  • Бурштинова кислота — 300 mg (мг)
  • Докозагексаєнова кислота (ДГК) — 100 mg (мг)
  • Інозин — 40 mg (мг)
  • Нікотінамід — 25 mg (мг)
  • Рибофлавін — 5 mg (мг)

допоміжні речовини: кальцію стеарат, діоксид кремнію аморфний (орісіл)

оболонка капсули: желатин.

Перед застосуванням рекомендована консультація лікаря.

Властивості

Бурштинова кислота бере участь в енергетичному обміні на рівні клітин, чим покращує клітинне дихання. Вона є ендогенним внутріклітинним метаболітом цикла Крепса, виконує в клітинах організму універсальну енергозахистну функцію, впливає на аеробний гліколіз та синтез АТФ в клітинах. Бурштинова кислота добре впливає на обмін речовин, підтримує діяльність ендокринної, нервової та серцево-судинної системи, що доставляє кисень тканинам, покращує засвоюваність поживних речовин.

Докозагексаєнова кислота (ДГК) є поліненасиченою жирною кислотою класу Омега-3, бере участь в енергетичному обміні на рівні клітин. При підвищених фізичних навантаженнях і стресах кількості цієї речовини може виявитися недостатньою. Через це людина відчуває занепад сил і втому, у неї знижується працездатність, слабшає імунітет.

ДГК добре впливає на обмін речовин, підтримує діяльність ендокринної та нервової системи, сприяє покращенню доставки кисню тканинам, покращує засвоюваність поживних речовин.

Інозин стимулює синтез нуклеотидів, посилює активність деяких ферментів циклу Кребса (дихальний цикл у клітині). Інозин є метаболічнним попередником АТФ. Проникаючи у клітини міокарду, покращує енергетичний обмін у міокардіоцитах, має також антигіпоксичну та антиаритмічну дію, покращує коронарний кровообіг. Механізм противірусної дії інозину пов’язаний з інгібуванням вірусної РНК і трансляції вірусних білків.

Нікотінамід (вітамін B3) є частиною коензиму NAD (нікотинамідаденіндінуклеотиду), який відіграє ключову роль у багатьох біохімічних реакціях, пов’язаних з енергетичним обміном.

Має антиоксидантні властивості, зменшуючи окисний стрес в клітинах. Нікотінамід може впливати на відновлення ДНК та стабільність хромосом, що може мати важливе значення для профілактики раку та старіння, може мати протизапальні властивості для лікування шкірних захворювань, таких як акне та розацея.

Рибофлавін (вітамін В2) є частиною жовтих пігментів флавінів, які слугують коферментами.

Рибофлавін має антиоксидантні властивості, зменшуючи окисний стрес в клітинах. Впливає на відновлення ДНК та стабільність хромосом, що може мати важливе значення для профілактики раку та старіння.

Показания

Як джерело бурштинової кислоти, ДГК, амінокислот та вітамінів для відновлення роботи мозку після її порушення. Сприяє зменшенню гіпоксичних явищ у центральній нервовій системі, зокрема мозку, покращенню клітинного дихання та енергетичній підтримці, прискоренню виведення токсинів з організму. Виявляє виражені антиоксидантні властивості Може бути рекомендована при гіпоксичних явищах, пов’язаних з різноманітними станами організму.

Противопоказания

Індивідуальна непереносимість компонентів, дитячий вік, вагітність, період годування груддю.

Застереження

Не перевищувати рекомендовану добову дозу, не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

Способ применения и дозы

Вживати по 1 капсулі 2 рази на добу, запиваючи достатньою кількістю питної води.

Рекомендований курс прийому:

2–3 місяці.

Условия хранения

Термін придатності

24 місяці від дати виробництва.

Форма випуску

Капсули масою нетто 500 mg (mg (мг)) ± 7 %.

Умови зберігання

Зберігати в оригінальній упаковці в сухому, захищеному від світла і недоступному для дітей місці за температури від 4 °С до 25 °С.

Не є лікарським засобом. Без ГМО.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Флавицетин капсулы №30

По этому товару ещё нет отзывов