Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Флего р-р для перорального применения бутылка 15 мл №10

Код: 53880
Флего р-р для перорального применения бутылка 15 мл №10
Цена от 501.00 до 692.85 грн

Наличие в 3 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

варикозное расширение вен

Область применения

Флебология

Форма выпуска

Жидкости внутрь

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Флего р-р для перорального применения бутылка 15 мл №10

Состав

1 пляшка (15 мл) містить:

- діосміну 90% ультрамікронізованого - 400 мг,

- гесперидину 90% ультрамікронізованого - 600 мг,

- екстракт чорниці - 120 мг (з них антоціанідинів 1,2 мг),

- екстракт центелли азіатської 20% - 200 мг (з них азиатикозидів 40 мг)

та інші речовини: очищена вода, консерванти: калію сорбат, натрію бензоат,

наповнювачи: ксантова камедь, твій 80, фруктоза, сік клюкви, ароматизатор малини, натрію хлорид, регулятор кислотності: лимонна кислота, сік буряка.

Без ГМО.

Варикоз або варикозне розширення вен це патологічний стан, який проявляється нерівномірним розширенням вен, збільшенням їх довжини, зміною форми, утворенням патологічних вузлів. Причиною варикозу є сукупність факторів: неспроможність клапанного апарату, слабкість судинної стінки, порушення зворотного руху крові від нижніх кінцівок до серця, застій рідини в судинах і, як наслідок, підвищення венозного тиску в них, розтягнення та зниження еластичності, пружності, а також малорухливий спосіб життя.
 

При варикозі частіше вражаються поверхневі та підшкірні вени нижніх кінцівок, прямої кишки та заднього проходу. Проявами варикозу нижніх кінцівок є судинні зірочки, звивисті та горбисті вени, дискомфорт або біль, тяжкість після фізичного навантаження, свербіж і печіння, сухість, посилена пігментація в ураженій області, судоми литкових м'язів, набряки щиколоток і гомілок.

Варикозне ураження вен прямої кишки може призвести до геморою.
 

Згідно загально доступним літературним джерелам основні речовини, що входять до складу Флего™ мають наступні властивості:
- діосмін і гесперидин є біофлавоноїдами рослинного походження. Діосмін підвищує тонус венозних і лімфатичних судин, зменшує венозний і лімфатичний застій, зміцнює стінки капілярів і зменшує їх проникність, виявляє протизапальний, протинабряковий і анальгезуючий ефект, покращує мікроциркуляцію і трофіку тканин, перешкоджає тромбоутворенню;
-  гесперидин сприяє зміцненню стінок дрібних судин, завдяки чому зменшується їх проникність, що приводить до зменшення набряків;
-  екстракт чорниці містить антоціанідини, які укріплюють стінки кровоносних судин, знижують ризик утворення тромбів, нормалізують проникність капілярів, знижують ламкість капілярів, проявляють протизапальну та протинабрякову дії;
-  центелла азіатська містить азиатикозиди, які покращують периферичний кровообіг; зміцнюють стінки вен, стимулюють біосинтез колагену, підвищують пластичність судинної стінки, знижують проникність судин; перешкоджають утворенню тромбів; проявляють легкий седативний ефект; прискорюють процеси загоєння; зміцнюють гладку і скелетну мускулатуру, проявляють легкий сечогінний ефект.

Показания

Рекомендації до споживання: дієтична добавка до раціону харчування - джерело діосміну, гесперидину, антоціанідинів та азиатикозидів, які підтримують нормальне функціонування венозно-лімфатичної системи та сприяють поліпшенню: мікроциркуляції в тканинах організму, венозному відтоку та лімфатичному дренажу, в тому числі при варикозному розширенні вен та геморої.

Противопоказания

індивідуальна чутливість до компонентів, що входять до складу продукту.

Способ применения и дозы

дорослим - по 1 пляшці на добу під час їжі, запиваючи водою.

Тривалість споживання: до 12 тижнів, в подальшому тривалість курсу узгоджувати з лікарем.
 

Перед застосуванням потребує консультації з лікарем!
 

Не є лікарським засобом

Застереження щодо вживання: жінкам у період вагітності та лактації застосовувати тільки за рекомендацією лікаря. Цей продукт не призначений для діагностики, лікування або попередження будь-яких хвороб, не повинен використовуватися як заміна повноцінному раціону харчування. Не перевищуйте рекомендовану добову дозу.

Не вживайте після строку придатності зазначеного на упаковці.

Условия хранения

Умови зберігання: зберігати в оригінальній упаковці, у сухому, віддаленому від світла та тепла місці за температури не вище 25°С.

Зберігати у недоступному для дітей місці.
 

Форма випуску: розчин для перорального застосування по 15 мл у пляшках № 10 у картонній коробці.
 

Строк придатності: 3 роки від дати виготовлення. Не застосовувати після закінчення строку придатності, що зазначений на упаковці або при порушенні цілісності упаковки.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Флего р-р для перорального применения бутылка 15 мл №10

По этому товару ещё нет отзывов