Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Флонон капсулы №30

Код: 85502
Флонон капсулы №30
Цена от 368.09 до 423.10 грн

Наличие в 146 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

снотворное, седативное

Область применения

неврология

Форма выпуска

Таблетки и капсулы

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Флонон капсулы №30

Состав

1 капсула 350 мг (mg) містить: екстракт пасіфлори (Passiflora incarnata) — 100 мг, 5-гидрокситриптофан (5-НТР) — 200 мг, допоміжні речовини: магнія стеарат (Е470), целюлоза мікрокристалічна (Е460), оболонка капсули: желатин.

Властивості

Комбінована дієтична добавка, біологічна цінність якої визначається властивостями компонентів, здебільшого рослинного походження, що входять до її складу, завдяки яким вона сприяє нормальній роботі нервової системи. Рослинний екстракт пасіфлори та амінокислота 5-гідрокситриптофан сприяють зниженню нервового збудження, ініціaції фізіологічного сну, покращенню процесу засинання, поліпшенню якості та глибини сну. Біологічно активні речовини рослин пасифлори, допомагають у психологічно складних ситуаціях, рекомендовані для нормалізації емоційного фону, при збудливості, роздратуванні під час стресів, зокрема у клімактеричний і преклімактеричний періоди. Сприятливо впливають на процеси травлення. Додаткове джерело 5-НТР, що сприяє підтримці нормального рівня серотоніну в організмі.

Пасифлора (Passiflora incarnata). Екстракт пасифлори (Passiflora incarnata) містить алкалоїди індольного ряду (гарман, гармін, гармол), флавоноїди (вітексин, кверцетин), а також кумарини, хінони та ін. Проявляє заспокійливі властивості при проявах тривоги, неспокою, дратівливості та нервової напруги, покращує настрій, нормалізує сон, підвищує працездатність, позитивно впливає при емоційній збудливості у клімактеричний і преклімактеричний період, при стресі, покращує загальне самопочуття, допомагає при больових відчуттях різного походження, при втомі і розумовому перевантаженні.

5-гідрокситриптофан (5-НТР), також відомий як окситриптан, це амінокислота, що є проміжним продуктом у метаболізмі незамінної амінокислоти триптофану. В організмі триптофан перетворюється на 5-гідрокситриптофан, з якого безпосередньо утворюється нейротрасмітер серотонін. Серотонін, що є регуляторним медіатором ЦНС, позитивно впливає на емоційний стан людини, за що й отримав назву «гормон щастя». Отже чим більше 5-НТР в організмі, тим вищим може бути рівень «гормону щастя» серотоніну. Дефіцит серотоніну або порушення перетворення 5-НТР на серотонін призводить до погіршення настрою, занепокоєння, безсоння. Оскільки організм людини не здатний синтезувати амінокислоту триптофан, то вона має надходити з їжею в достатній кількості. У сучасних умовах не завжди вдасться так збалансувати харчування, щоб організм отримував необхідну кількість незамінних амінокислот. Прискорюючи утворення серотоніну природним шляхом, 5-НТР сприяє зменшенню збудливості нервової системи, вираженості депресії, нормалізує сон, тобто допомагає усунути прояви дефіциту серотоніну в організмі.

Противопоказания

Не слід вживати при підвищеній чутливості до складових, у період вагітності й лактації, при дeпpecії та захворюваннях ЦНС, що супроводжуються пригніченням, дітям віком до 18 років.

Способ применения и дозы

Вживати дорослим по 1-2 капсули на добу пiсля їжі, перед сном.

  • Використання дієтичної добавки не замінює здоровий спосіб життя та повноцінне харчування.
  • Не перевищувати рекомендовану добову дозу.
  • Не використовувати після завершення дати мінімального терміну придатності, зазначеного на упаковці.
  • Перед споживанням обов’язково проконсультуватися з лікарем.

Условия хранения

Умови зберігання

Зберігати в оригінальній упаковці при температурі не вище 25 °С в сухому й недоступному для дітей місці.

Форма випуску

Тверда желатинова капсула №30 (10х3): 10 капсул в блістері, три блістери в картонній коробці.

Не є лікарським засобом.

Термін придатності

3 роки. Кінцевий термін придатності вказано на картонній коробці.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Флонон капсулы №30

По этому товару ещё нет отзывов