Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Фолидин табл. №120

Код: 69554
Фолидин табл. №120
Цена от 292.35 до 318.06 грн

Наличие в 2 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Область применения

витамины и минералы

Форма выпуска

Таблетки и капсулы

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Фолидин табл. №120

Состав

діючі речовини в 1 табл.:

  • фолієва кислота - 400 мкг
  • йод (у формі калію йодиду) - 100 мкг

допоміжні речовини: мікрокристалічна целюлоза Е460ІІ (носій), гідрокси- пропілцеллюлоза Е463 (стабілізатор), полівінілпіролідон Е1201 (стабілізатор), кремнію діоксид Е551 (носій), магнієві солі жирних кислот Е470 (стабілізатор).

Показания

в якості біологічно активної добавки до їжі - додаткового джерела фолієвої кислоти, йоду для жінок, які планують вагітність, вагітних і годуючих грудьми.

ФОЛІДІН в першу чергу рекомендується для жінок, які планують вагітність, вагітних і годуючих. У цей період життя особливо важливо заповнювати нестачу йоду і фолієвої кислоти. Необхідно приділяти особливу увагу різноманітному і збалансованому харчуванню, а також здорового способу життя в період вагітності і лактації. Однак не завжди легко задовольнити збільшені потреби до  світлочутливої ??фолієвої кислоти і важкодоступному йоді виключно через їжу. Прийом Фолідіна дозволяє вам і вашій дитині забезпечити збалансоване споживання цих поживних речовин.

Фолієва кислота (вітамін В9), властивості:

  • особливо важлива під час вагітності та лактації, так як грає важливу роль у всіх процесах поділу клітини, зростання тканин і органів.
  • важливо для зростаючих тканин.забезпечує білковий обмін речовин, біосинтез РНК і ДНК,
  • бере активну участь у правильному функціонуванні імунної системи, підвищення збалансованого рівня гомоцистеїну в крові і зниження стомлюваності.

Джерела: листові овочі (такі як шпинат, брокколі і салат), помідори, крупи, дріжджі, яйця і горіхи.

Йод - життєво необхідний мікроелемент, властивості:

  • бере участь у формуванні гормонів щитовидної залози. Гормони щитовидної залози контролюють ріст і розвиток усіх органів: нервової системи головного мозку, скелета і мускулатури. 
  • важлива речовина для підтримки здорової шкіри і балансу енергетичних ресурсів.
  • дефіцит йоду може викликати порушення обміну речовин як у матері, так і у дитини, відставання в розумовому і фізичному розвитку.
  • щитовидна залоза малюка тільки з 12-го тижня вагітності починає синтезувати власні гормони, а при грудному вигодовуванні материнський йододефіцит ще більш збільшується, тому що діти отримують йод виключно з молоком матері.

Джерела: морська риба, молюски і, в меншій кількості, яйця і молочні продукти.

Противопоказания

 індивідуальна непереносимість компонентів. Перед застосуванням рекомендується проконсультуватися з лікарем. Особам із захворюваннями щитовидної залози та тим, приймають інші препарати йоду перед застосуванням необхідно проконсультуватися з лікарем ендокринологом.

Способ применения и дозы

жінкам, які планують завагітніти, вагітним і годуючим груддю жінкам по 1 таблетці 1 раз на день під час їжі. 

Оскільки новонароджені, вигодовуються грудьми, покладаються виключно на поживні речовини, що містяться в материнському молоці, Фолідін (Folidin) слід приймати до кінця періоду лактації.

Условия хранения

Зберігати в сухому, захищеному від світла, недоступному для дітей місці при кімнатній температурі не вище 25 ° С.

Термін придатності

3 роки.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Фолидин табл. №120

По этому товару ещё нет отзывов