Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Фолиевая Кислота табл. 0,25 г №60

Код: 69877
Фолиевая Кислота табл. 0,25 г №60
Нет в наличии
Нет в наличии

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

профилактика и лечение мегалобластной анемии

Область применения

гинекология

Форма выпуска

Таблетки и капсулы

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Фолиевая Кислота табл. 0,25 г №60

Состав

Фолієва кислота - 0,8 mg (мг); допоміжні речовини: лактоза, мікрокристалічна целюлоза, крохмаль, кремнію діоксид, кальцію стеарат, бензоат натрію (Е 211), сорбат калію (Е 202).

Опис

Вітаміни групи В завжди відрізнялися високою ефективність і користю для організму. Один з них, В9 дуже важливий як для жінок, так і для чоловіків. Користь вітаміну В9 в його контролі за ростом, розвитком нових клітин і збереження цілісності ДНК-ниток. При нестачі фолієвої кислоти можуть розвиватися пухлинні процеси і різні порушення. В9 відповідає за нормальну роботу серця, зміцнює і очищає кровоносні судини, підвищує імунітет. Фолієву кислоту корисно і ефективно приймати при підвищеному навантаженні, частій перевтомі, порушеннях емоційної сфери. Особливо важливий вітамін В9 для вагітних жінок. Своєчасний прийом у рекомендованому дозуванні перешкоджає розвитку патологій нервової трубки у плода і різних патологій. Для чоловіків В9 несе поліпшення якості сперматозоїдів, збільшення кількості "хороших" клітин, придатних для запліднення і розвитку здорової дитини. Важливо дотримуватися дозування. Надлишок фолієвої кислоти призводить до підвищеної нервозності, дратівливості, алергії, прискореного пульсу, тремтіння рук.

Фолієва кислота відповідає за ріст нових клітин, розвиток ДНК, перешкоджає розвитку пухлинних процесів, контролює серцеву діяльність, нормалізує роботу нервової системи, зміцнює імунітет, поліпшує якість сперми, сприяє зачаття і виношування здорової вагітності.

Властивості

Фолієва кислота сприяє зміцненню захисної функції організму, підвищенню опірності організму, підтримує серцеву діяльність, зміцнює судини, стабілізує емоційно-нестабільний стан, знижує ризик розвитку вад плоду у вагітних, підвищує якість сперми у чоловіків, поліпшує репродуктивну функцію.

Показания

Фолієва кислота рекомендується до прийому при анемії, занепаді сил, перевтомі, підвищеної фізичної, розумової, емоційної навантаженні, захворюваннях серцево-судинної системи, зниження імунітету, вагітності, проблеми із зачаттям.

Способ применения и дозы

Якщо лікар не призначив інакше, дорослі приймають 1-2 таблетки в день під час прийому їжі. Перед застосуванням обов'язково порадьтеся з лікарем.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Фолиевая Кислота табл. 0,25 г №60

По этому товару ещё нет отзывов

Все варианты товара: