Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Фоливит капсулы №60

Код: 53318
Фоливит капсулы №60
Цена от 666.00 до 1123.30 грн

Наличие в 186 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

витамины и минералы

Область применения

гинекология

Форма выпуска

Таблетки и капсулы

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Фоливит капсулы №60

Состав

фолієва кислота – 400,0 мкг; калію йодид- 263,3 мкг (що відповідає 200 мкг вмісту чистого йоду; піридоксину гідрохлорид – 5 мг, магнію цитрат- 200 мг; допоміжні речовини: кремнію діоксид колоїдний, целюлоза мікрокристалічна, кальцію стеарат, лактоза. Продукт не містить ГМО. Не містить консервантів.

«Фолівіт®» – комбінований препарат, до складу якого входять вітаміни та мінерали, які поповнюють дефіцит цих речовин в організмі, особливо при підвищеній потребі в них у періоди вагітності та годування груддю. Дія «Фолівіту» зумовлена дією речовин, що входять до його складу.

Фолієва кислота бере участь у синтезі амінокислот, нуклеотидів, нуклеїнових кислот. Вона необхідна для нормального еритропоезу; під час вагітності виконує захисну функцію відносно тератогенних факторів.

Калію йодид є джерелом йоду, необхідного для синтезу тиреоїдних гормонів і нормальної функції щитовидної залози.

Магній у вигляді магнію цитрату – життєво важливий елемент, який бере участь майже у всіх біохімічних процесах, що відбуваються в організмі – нормалізує роботу м’язової, імунної, нервової системи, прискорює обмін речовин, сприяє відновленню і формуванню кісткової ткани.

Піридоксин (вітамін В6) як кофермент бере участь у білковому синтезі та синтезі
нейромедіаторів. Під час вагітності особливо необхідний жінкам, які раніше приймали
пероральні контрацептиви, що вичерпують депо піридоксину в організмі.
Продукт функціональний харчовий. Не є лікарським засобом.

Показания

жінкам, які планують народження дитини, жінкам під час вагітності та для відновлення організму жінки в післяпологовий період. Чоловікам, одночасно з жінками, в період планування запліднення/народження дитини. До раціону харчування для профілактики або пом’якшення перебігу захворювань, які виникають внаслідок недостатнього надходження вітамінів (фолієвої кислоти, піридоксину гідрохлориду) та мінералів (йоду, магнію) в організм людини.

Противопоказания

Застереження: при індивідуальній чутливості до компонентів продукту, при вираженій гіперфункції щитовидної залози.
Не приймати разом з лікарськими засобами, що містять вітаміни та мінеральні речовини. Перед прийомом продукту проконсультуватися з лікарем.

Способ применения и дозы

вранці по 1 капсулі на день під час прийому їжі. Капсулу не розжовувати. Для запобігання подразнення шлунково-кишкового тракту продукт запивають молоком, киселем або солодким чаєм. Термін вживання залежить від стану організму і визначається за погодженням з лікарем протягом кількох місяців.

Условия хранения

Форму випуску, умови зберігання та строк придатності: дивись на упаковці.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Фоливит капсулы №60

По этому товару ещё нет отзывов