Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

ФортеФлекс (ForteFlex) Макс суставы таблетки №120

Код: 84614
ФортеФлекс (ForteFlex) Макс суставы таблетки №120
Нет в наличии
Нет в наличии

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Область применения

ортопедия и травматология

Форма выпуска

Таблетки и капсулы

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для ФортеФлекс (ForteFlex) Макс суставы таблетки №120

Состав

Наповнювач (мікрокристалічна целюлоза), глюкозамін сульфат 2KCl (ракоподібні) (1100 мг), хондроїтин сульфат натрію (950 мг), метилсульфонілметан (200 мг), покривні речовини (гідроксипропілметилцелюлоза, гідроксипропілцелюлоза, модифікований крохмаль, тальк, стеаринова кислота), порошок куркуми (Curcuma longa L.) (100 мг), вітамін С (L-аскорбінова кислота), екстракт ашвагандхи (Witania somnifera (L.) Dunal) (50 мг або 500 мг в EPS*), засіб проти злежування (солі магнію жирних кислот), глюконат марганцю, колаген типу II (10) (гідролізований), екстракт гарпагофітуму (Harpagophytum procumbens (Burch .) DC.) (7,5 мг або 150 мг в EPS*), вітамін D3 (холекальциферол), селеніт натрію.

Опис

З віком, малорухливим способом життя або інтенсивними заняттями спортом ваші суглоби можуть стати чутливими та заважати вашій повсякденній діяльності. Незалежно від того, чи це коліно, стегно чи зап’ястя, дискомфорт у суглобах часто створює скутість і блокування.

Наші суглоби Forté Flex Max Joints допомагають вам щодня підтримувати комфорт у суглобах, покращують вашу гнучкість і рухливість завдяки куркумі.

Він поєднує в собі необхідні компоненти хряща (глюкозамін і хондроїтин), сполуку сірки, колаген II, тріо рослин, вітаміни та мінерали.

Властивості

Суглоби Forté Flex Max дозволяють зберегти гнучкість, рухливість і комфорт у суглобах .

Наша повна формула об’єднує 11 інгредієнтів:

  • куркума, яка сприяє гнучкості та комфорту суглобів
  • висока доза глюкозаміну та хондроїтину. Вони природним чином виробляються вашим тілом для побудови хряща. Ми пов’язали їх із сполукою сірки: MSM (метил-сульфоніл-метан)
  • колаген типу II. Це основний білок, який утворює суглобовий хрящ
  • рослини, такі як Harpagophytum і Ashwagandha
  • вітамін С, який сприяє нормальному утворенню колагену для забезпечення нормального функціонування хрящів, і вітамін D, який сприяє підтримці нормальних кісток і нормальної роботи м'язів
  • мінерали, марганець і селен, які сприяють захисту клітин від окислювального стресу

Противопоказания

Не рекомендується вагітним жінкам і жінкам, які годують груддю, а також дітям до 15 років без консультації лікаря. Містить глюкозамін, хондроїтин, куркуму, не рекомендується людям з діабетом, переддіабетом, астмою та тим, хто приймає антикоагулянти. Містить гарпагофітум, не використовуйте при виразковій хворобі шлунка, дванадцятипалої кишки, жовчнокам’яній хворобі.

Способ применения и дозы

По 2 таблетки 2 рази на день вранці та ввечері, перші тижні, потім від 2 до 4 таблеток залежно від потреб. Курс від 1 до 3 місяців.

Застереження

Харчова добавка не повинна замінювати різноманітне та збалансоване харчування та здоровий спосіб життя. Не перевищуйте рекомендовану добову дозу. Зберігати в недоступному для маленьких дітей місці.

Условия хранения

Зберігати при температурі нижче 25°C і в захищеному від вологи місці в щільно закритій упаковці.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о ФортеФлекс (ForteFlex) Макс суставы таблетки №120

По этому товару ещё нет отзывов