Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Фозетамин NE таблетки №100

Код: 84740
Фозетамин NE таблетки №100
Нет в наличии
Нет в наличии

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Область применения

неврология

Форма выпуска

Таблетки и капсулы

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Фозетамин NE таблетки №100

Состав

Композиція 1 таблетка містить:Магнія цитрат 77,4 mg, Калія цитрат 88,9 mg , Кальція цитрат 33,3 mg , Лецитин яєчний 300mg. ФОЗЕТАМІН® NE таблетки не містять фруктози,лактози та глютену, без штучних ароматизаторів і консервантів . Примітка для хворих на цукровий діабет: 4 таблетки = 0042 ХЕ, 6 таблеток = 0,063 ХЕ

Ми рекомендуємо поєднувати прийом ФОЗЕТАМІН® NE з комплексною терапією, спрямованою на ревіталізацію ЦНС, залоз внутрішньої секреції, в тому числі, при цукровому діабеті, при терапії у пацієнтів, які перенесли різні захворювання центральної нервової системи (інсульти, арахноїдити, порушення сну, пам'яті, запаморочення і т . д., стресові навантаження). Також ФОЗЕТАМІН® NE рекомендується для осіб, що регулярно займаються спортом.

Нервова система складається з більш ніж 10 мільярдів нервових клітин, які проходять через весь організм. Нейрони передають команди до м'язів і доставляють в ЦНС інформацію від різних органів і систем. Нервові клітини також відповідальні за обробку психологічних подій. Маршрутизація команд на нерви здійснюється за допомогою електричних імпульсів. Природа використовує для електричних властивостей електроліти магнію, калію і кальцію. Ці мінерали, як правило, надходять в організм з їжею. У Німеччині нерідко зустрічаються ситуації з харчуванням, яке є незбалансованим, одностороннім, і відповідно до якого достатній запас електроліту не гарантовано.

Підтримка функції фізіологічної мембрани є істотним чинником для функціонування всіх органів. Зокрема, мембрани клітин в головному мозку, серці, печінці, м'язах мають високий вміст фосфатидилхоліну. Харчова добавка з лецитином містить фосфатидилхолін, в результаті чого підтримується здорове функціонування нервової системи. Яєчний лецитин, який використовується в ФОЗЕТАМІН® NE, більш кращий, ніж соєвий лецитин, так як в ньому більше, ніж в два рази вищий вміст фосфатидилхоліну. Яєчний лецитин в ФОЗЕТАМІН® NE був вироблений без генної інженерії.

Дозвольте собі ФОЗЕТАМІН® NE -спеціальну комбінацію електролітів і яєчного лецитину, эфективний і цінний внесок в здоров'я нервів та здорової м'язової функції.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Фозетамин NE таблетки №100

По этому товару ещё нет отзывов