Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Фридиаль фильтр-пакет 1,5 г №20

Код: 70095
Фридиаль фильтр-пакет 1,5 г №20
Нет в наличии
Нет в наличии

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

контроль сахара

Область применения

эндокринология

Форма выпуска

Растительный сбор, фильтр-пакет

Разрешено

для детей/для взрослых

Детям с

с 12 лет

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Фридиаль фильтр-пакет 1,5 г №20

Состав

трава хвоща польового – 16,7%, березові бруньки – 16,7%, пагони чорниці – 16,7%, листя смородини – 16,7%, стулки квасолі – 16,6%, трава галеги (козлятник лікарський) – 16,6%.

Не містить цукру.

Чай «Фрідіаль» – натуральний продукт, ефективний при комплексній терапії цукрового діабету. Цукровий діабет – поширене захворювання, викликане збоєм функціоналу підшлункової залози. Залежно від ступеня захворювання підшлункова залоза або припиняє виробляти необхідну кількість гормону інсуліну, або виробляє його в достатній кількості, проте порушений процес взаємодії гормону з клітинами і тканинами організму, що призводить до накопичення глюкози в крові.

Складові чаю «Фрідіаль» ефективно і одночасно безпечно впливають як на процес вироблення організмом інсуліну – гормону, що відповідає за засвоєння і використання глюкози (вуглеводів), амінокислот і жирів, що містяться в продуктах харчування, так і на посилення сприйнятливості клітин організму до цього гормону, підтримання оптимального рівня цукру в крові, поліпшення роботи підшлункової залози, нормалізацію обміну речовин.

Крім того, компоненти «Фрідіалю» підібрані таким чином, щоб мати профілактичний вплив на організм в цілому, запобігаючи розвитку і купіруванню симптоматики захворювань, спровокованих підвищеним рівнем цукру: захворювань серцево-судинної системи, ожиріння, різних патологій травної системи, порушення роботи центральної нервової системи, інфекційних і ендокринних захворювань. Дієвість чаю «Фрідіаль» зумовлена його натуральним складом, утвореним вітамінами, кислотами, мінералами, ефірними оліями, дубильними речовинами.

Властивості компонентів

Трава хвоща польового – важливий компонент препарату, що впливає на організм одночасно в декількох напрямках. Дуже багатий склад представлений вітамінами і мікроелементами: алкалоїдами (еквізетин, нікотин, 3-метоксіпіридин), сапоніном еквізетоніном, флавоноїдами, органічними кислотами (аконітова, яблучна, щавлева), жирними оліями, ефірними оліями, дубильними речовинами, гіркотами, поліоксіантрахіноновими сполуками, вітаміном С, каротином (провітамін А). Трава дозволяє не тільки підтримувати належний рівень цукру в крові, за рахунок стабілізації вироблення гормону інсуліну, але і прискорює процес відновлення тканин, виступаючи в якості дерматопротектора. Кремнієва кислота і солі, на які багатий хвощ, сприяють стабілізації обміну речовин. Трава хвоща польового має чудові протизапальні й антибактеріальні властивості.

Березові бруньки – є незамінною складовою через свій унікальний склад. Гіркі речовини знижують рівень цукру в крові, стимулюють вироблення жовчі, активність печінки і перистальтику кишечника, нормалізують діяльність нирок, знижують рівень холестерину. Мають протимікробну і протизапальну дію, сприяють зниженню ваги.  Флавоноїди мають антибактеріальну дію, підвищують міцність і пружність судин, розріджують кров. Вітамін С зміцнює імунітет і прискорює регенерацію тканин, є антиоксидантом, відновлює функції підшлункової і щитовидної залоз. Кальцій впливає на згортання крові і м'язові скорочення. Магній нормалізує нервову систему, зміцнює міокард, розширює судини, стимулює кишкову перистальтику і жовчовиділення, знижуючи холестерин. Залізо бере участь у функціонуванні нервової системи і кисневому обміні.  Фітонциди стимулюють імунітет, мають антимікробну дію. Дубильні речовини мають кровоспинні, антибактеріальні, антисептичні властивості.

Пагони чорниці – органічні кислоти, вітаміни В1, В2, Е, С, РР, мінерали калій, кальцій, магній, фосфор, натрій, залізо, харчові волокна, дубильні речовини і глікозиди в їх складі дозволяють знижувати рівень цукру, зміцнюють стінки судин, стимулюють активність підшлункової залози, мають антиоксидантну дію на організм. Також покращують кровообіг, стабілізують роботу шлунково-кишкового тракту, знижують ризик утворення запальних процесів, в тому числі запальних алгоритмів шкірних покривів, прискорюють процес регенерації тканин.

Листя смородини – необхідне для відновлення нестачі магнію в крові, рівень якого знижується при використанні сечогінних препаратів. Наявний у складі смородини пектин нормалізує рівень цукру в крові. Крім того, цей компонент насичує чай вітамінами, підвищуючи його тонізуючу дію. Ефірні олії, аскорбінова кислота, каротин, фітонциди, що входять до складу листя смородини, справляють на організм дезінфікуючий, протизапальний, омолоджуючий вплив, покращують обмін речовин, очищають стінки судин від холестерину.

Стулки квасолі – цінуються за здатність вироблення власного «інсуліну»: комплексу білків, вуглеводів і амінокислот – лейцину і аргініну, що відновлює належний рівень глюкози і гемоглобіну. Не менш важливою властивістю стулок квасолі є регуляція якості крові – її очищення від токсинів, отрут, зайвої рідини, що докорінно впливає на роботу печінки і підшлункової залози.

Трава галеги (козлятник лікарський) – активно використовується в сучасній фармакології, оскільки є джерелом алкалоїду галегіну, що становить основу препаратів, які застосовують при цукровому діабеті. Галега лікарська містить сапоніни, дубильні речовини, азотовмісні сполуки, вітамін C, каротин, кверцетин, таніни, що дозволяє не тільки знижувати рівень цукру в крові, а й запобігати його перепадам, підсилювати вироблення інсуліну, підвищувати рівень глікогену в печінці, підтримувати роботу імунної системи. Крім того, ця рослина здатна тонізувати гладку мускулатуру (на стінках внутрішніх органів і судин), за рахунок чого виводиться зайвий холестерин і зміцнюються стінки судин.

Рекомендації щодо застосування: дієтична добавка до раціону харчування – джерело біологічно активних речовин, сприяє загальному зміцненню організму, нормалізації функціонування ендокринної системи, покращенню вуглеводного обміну, нормалізації рівня цукру в крові.

Добавку дієтичну не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

Показания

Чай доцільно вживати в комплексному лікуванні:

  • цукрового діабету 1 і 2 типів: нормалізація вироблення інсуліну, зменшення інсулінорезистентності тканин, зниження показників глюкози крові;
  • порушеної толерантності до глюкози;
  • метаболічного синдрому;
  • ожиріння різних ступенів: прискорення розщеплення жирових клітин, нормалізація вуглеводного і ліпідного обмінів;
  • діабетичної мікро- і макроангіопатії.

В результаті прийому дозволяє легше досягати цукрознижувальної дії інших препаратів, краще контролювати рівень глюкози крові, уникати різких її підвищень. Одночасно чай покращує склад і реологічні властивості крові, зміцнює судинні стінки, знижує запальні процеси, прискорює регенерацію тканин.

 

Противопоказания

Застереження: з обережністю застосовувати при сечокам'яній хворобі з наявністю великих конкрементів, нефриті (запаленні нирок), кризовому перебігу гіпертонічної хвороби, схильності до проносів і спазмування кишечника.

Протипоказання: індивідуальна чутливість до компонентів, дитячий вік до 12 років, вагітні та жінки в період грудного вигодовування немовляти.

Способ применения и дозы

один фільтр-пакет покласти у скляний або емальований посуд, залити 200 мл (1 склянкою) окропу, закрити і настояти 15 хвилин. Один фільтр-пакет розрахований на одне вживання. Вживати дорослим та дітям з 12 років по 200 мл (1 склянці) теплого настою 2-3 рази на день за 30 хвилин до вживання їжі протягом 30 днів. При необхідності курс  повторюють. 

Не перевищувати рекомендовану кількість (порцію) для щоденного споживання.Не перевищувати рекомендовану кількість (порцію) для щоденного споживання.

Перед застосуванням потребує консультації з лікарем.

Условия хранения

Умови зберігання: зберігати в упаковці виробника в сухому, захищеному від світла, недоступному для дітей місці, за температури не вище +25°C та відносної вологості повітря не більше 75%.

Строк придатності: 24 місяці з дати виготовлення. 

Не використовувати після закінчення кінцевого строку придатності.

Пакування: по 1,5 г у фільтр-пакеті  №20 у пачці.

Дата виробництва та строк придатності зазначені на упаковці.

Не є лікарським засобом.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Фридиаль фильтр-пакет 1,5 г №20

По этому товару ещё нет отзывов