Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Фурацилинум.IF табл. шип. №20

Код: 68278
Фурацилинум.IF табл. шип. №20
Нет в наличии
Нет в наличии

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

инфицированные повреждения, язвы, раны

Область применения

хирургия

Форма выпуска

Таблетки растворимые

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Фурацилинум.IF табл. шип. №20

Состав

Кислота винна, сода харчова, натрію хлорид, ПЕГ-6000, полівінілпіролідон, мальтодекстрин, фурацилін 10 мг (mg).

Розведений розчин: прозора рідина жовтуватого кольору, без осаду та видимих частинок. Час розчинення шипучої таблетки у воді – до 4 хвилин.

Показания

Фурацилінум – гігієнічно-профілактичний засіб, який призначений для механічного очищення слизової оболонки та м’яких тканин ротової порожнини та глотки від патогенної мікрофлори шляхом полоскання, завдяки чому відбувається від’єднання хвороботворних мікроорганізмів та виведення ïx із ротової порожнини.

Комплекс з сольовим розчином допомагає очистити ротову порожнину та глотку, нейтралізувати кислоти, зменшуючи відчуття печіння i сприяючи зволоженню та заспокоєнню роздратованих слизових оболонок. Процедура полоскання позитивно впливає на стан слизової оболонки ротової порожнини та глотки.

Противопоказания

  • Застосовування у дітей до 18 років;
  • підвищена чутливість до компонентів засобу;
  • вагітність та період лактації;
  • порушення функції нирок.

Застереження

  • тільки для місцевого застосування: таблетки та розчин не ковтати;
  • не застосовувати при появі ознак гіперчутливості до компонентів засобу;
  • не застосовувати при порушенні функції нирок;
  • при появі подразнень слизової оболонки ротової порожнини чи глотки, побічних реакцій зі сторони імунної системи припинити використання засобу та звернутися до лікаря;
  • не застосовувати одночасно із новокаїном, лідокаїном, дикаїном, адреналіном, речовинами, що мають сильні відновні, aбo окисні (калію перманганат, перекис водню) властивості;
  • не застосовувати Фурацилінум у разі пошкодження флакона або після закінчення терміну придатності.

Способ применения и дозы

Тільки для місцевого застосування. Розчин готувати безпосередньо перед застосуванням.

1 таблетку розчинити в склянці (100-200 мл (ml)) теплої aбo кімнатної температури кип’яченої води, ретельно перемішати до повного розчинення компонентів шипучої таблетки до утворення однорідного розчину.

Приготований розчин застосовувати для полоскання ротової порожнини i глотки. Невикористаний розведений розчин необхідно утилізувати. Не ковтати!

Процедуру треба проводити стоячи. Набрати в рот розчин, нахилити голову назад. Прополоскати ротову порожнину та глотку протягом 30 секунд. Потім розчин сплюнути. Набрати нову порцію i повторювати процедуру до використання приготовленого об’єму.

Вміст 1 флакону розраховано на приготування розчину для 20 процедур. Процедуру полоскання проводити між прийомами їжі, та утримуватися від прийому їжі i пиття після процедури близько півгодини. Полоскання проводити 2-3 рази на добу.

Застосовувати дорослим. Загальний курс застосування становить 5-10 днів. Перед використанням проконсультуватися з лікарем.

Условия хранения

Зберігати в упаковці виробника при температурі від +5°C до +25°C в захищеному від сонячного світла, сухому та недоступному для дітей місці.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Фурацилинум.IF табл. шип. №20

По этому товару ещё нет отзывов