Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Гастриджен Baum Pharm 10000 ЕД таблетки №30

Код: 83182
Гастриджен Baum Pharm 10000 ЕД таблетки №30
Цена от 129.00 до 129.00 грн

Наличие в 1789 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

ферменты

Область применения

гастроэнтерология

Форма выпуска

Таблетки и капсулы

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Гастриджен Baum Pharm 10000 ЕД таблетки №30

Состав

Об'ємоутворюючі агенти: лактози моногідрат, целюлоза мікрокристалічна; панкреатин – 222,2 мг; глазируючі агенти: сополімер метакрилової кислоти та етилакрилату, щеплений сополімер полівінілового спирту та поліетиленгліколю, тальк, поліетиленгліколь, барвники: титану діоксид, кармоізин; стабілізатори: полівінілполіпіролідон, карбоксиметилцелюлози натрієва сіль кросзв'язана; антизлежувальні агенти: солі магнію жирних кислот, кремнію діоксид колоїдний безводний.

Опис

Панкреатин - це суміш травних ферментів, що виробляються підшлунковою залозою, включаючи амілазу, ліпазу та протеазу. Панкреатин може використовуватися людьми, які природним чином не виробляють достатньої кількості власного панкреатину. Ця форма панкреатину часто відома як панкреліпаза, оскільки містить більшу частку ліпази, ніж природний панкреатин.

Найважливішою ознакою того, що вам може знадобитися панкреатин, є недостатнє вироблення панкреатину підшлунковою залозою. 

Виробництво панкреатину зазвичай знижується з віком, тому багато людей можуть отримати користь від панкреатину, досягнувши середнього віку.

Амілаза – бере участь у засвоєнні вуглеводів, особливо при їх споживанні у великих кількостях. Протеаза – бере участь у засвоєнні білків, корисна для активних людей, які доповнюють свій раціон постійним споживанням білка.

Ліпаза – бере участь у засвоєнні ліпідів, які, як правило, потребують тривалого перетравлення.

Гастріджен 10 000 (Gastrigen) заповнює потребу в травних ферментах (протеаза, амілаза та ліпаза), які беруть участь у перетравленні їжі.

Показания

Як додаткове джерело ферментів підшлункової залози (ліпази, амілази, протеази) з метою нормалізації процесів травлення у випадках вживання їжі, яка важко перетравлюється, жирної або незвичної їжі. Дозволяє попередити розлади травлення (діарея, метеоризм) та сприяє більш повному засвоєнню корисних речовин у тонкому кишечнику.

Противопоказания

Підвищена чутливість до окремих компонентів продукту. Вагітні або жінки, які годують грудьми, перш ніж вживати цей продукт, повинні проконсультуватись із лікарем. Не використовувати після закінчення кінцевого строку придатності. Барвник кармоізин може негативно впливати на активність та увагу дітей. Містить лактози моногідрат. Протипоказаний людям із непереносимістю лактози.

Способ применения и дозы

Всередину, по 1 таблетці при кожному прийомі їжі, запивати значною кількістю питної води.

Перед застосуванням проконсультуватися із лікарем.

Условия хранения

Умови зберігання

Зберігати в оригінальній закритій упаковці, у сухому, захищеному від світла місці, при температурі не вище 25° C та не нижче 0° C. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Упаковка

По 10 таблеток у блістері, по 3 блістери в упаковці.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Гастриджен Baum Pharm 10000 ЕД таблетки №30

По этому товару ещё нет отзывов