Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Гастровал-СП Solution Pharm таблетки №20

Код: 72766
Гастровал-СП Solution Pharm таблетки №20
Нет в наличии
Нет в наличии

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

ферменты

Область применения

гастроэнтерология

Форма выпуска

Таблетки и капсулы

Разрешено

для детей/для взрослых

Детям с

с 6 лет

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Гастровал-СП Solution Pharm таблетки №20

Состав

1 таблетка містить:

Активні інгредієнти: суміш ферментів для поліпшення травлення (панкреатин) - 152 мг (mg), що відповідає активності, не менше: 6840 ліполітичних одиниць, 6384 амілолітичних одиниць, 456 протеолітичних одиниць; екстракт жовчі бичачої - 25 мг (mg).

Допоміжні речовини: наповнювачі: лактоза,мікрокристалічна целюлоза; антизлежувач: натрію кроскармелоза, кальцію стеарат, кремнію діоксид колоїдний; оболонка таблетки - суха суміш «Wincoat white» (частково нейтралізована метакрилова кислота і етіл акрілатний сополімер, триметилацетат, титану діоксид, тальк, діоксид кремнію, натрію лаурилсульфат), емульгатор: поліетиленгліколь, барвник: кармін.

Опис

Добавка дієтична «ГАСТРОВАЛ-СП» застосовують за рекомендацією лікаря в якості дієтичної добавки до раціону харчування як додаткове джерело ферментів підшлункової залози (ліпази, амілази, протеази) з метою нормалізації процесів травлення у випадках вживання їжі, яка важко перетравлюється, жирної або незвичної їжі. Дозволяє попередити розлади травлення (діарея, метеоризм) і сприяє більш повному засвоєнню корисних речовин в тонкому кишечнику.

Противопоказания

Підвищена чутливість до складових компонентів, вагітність і період лактації, гострий панкреатит або хронічний в стадії загострення, кишкова непрохідність, діти до 6 років.

Способ применения и дозы

Застосовувати дорослимі дітям з 6 років і старше по 1-2 таблетки під час їжі; таблетки ковтати цілими та запивати великою кількістю питної води.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Гастровал-СП Solution Pharm таблетки №20

По этому товару ещё нет отзывов