Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Elfa Pharm Intimo Med (Эльфа Фарм Интимо Мед) Гель для интимной гигиены Protect 200 мл

Код: 15049
Elfa Pharm Intimo Med (Эльфа Фарм Интимо Мед) Гель для интимной гигиены Protect 200 мл
Цена от 117.89 до 139.72 грн

Наличие в 2 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Показания

интимная гигиена

Область применения

гинекология

Форма выпуска

Мыла для интимной гигиены

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Elfa Pharm Intimo Med (Эльфа Фарм Интимо Мед) Гель для интимной гигиены Protect 200 мл

Состав

Aqua, Cocamidopropyl Betaine, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Glyceryl Oleate, Coco-Glucoside, Lauryl Glucoside, PEG-7 Glyceryl Cocoate, PEG-200 Hydrogenated Glyceryl Palmate, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Allantoin, Piroctone Olamine, Silver Citrate, Sodium Hyaluronate, Camellia Sinensis Leaf Extract, Gossypium Herbaceum  Seed Oil, Citrus Limon Peel Oil, Lactic Аcid, Citric Acid, Parfum, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Tocopherol, Glycerin, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, DMDM-Hydantoin, Limonene.

Опис

Активний спосіб життя і регулярні заняття спортом найчастіше припускають носіння щільної білизни, що облягає нерідко виготовленої з використанням синтетичних тканин. Піт, що виділяється під час тренувань, має лужну реакцію і може вплинути на мікрофлору інтимних зон, порушивши баланс і підвищивши ризики виникнення інфекцій. В результаті поєднання потових виділень і тісно прилеглої білизни створюється парниковий ефект, що викликає дискомфорт і створює сприятливе середовище для розвитку патогенних організмів.

Відвідування басейну також впливає на стан мікрофлори. Хлор, який використовується для дезінфекції води, сушить чутливу шкіру, а тривале перебування в мокрому купальнику може викликати подразнення, почервоніння та висипи. Щоб нормалізувати кислотний баланс і зміцнити бар'єрну функцію потрібно дотримуватися правил гігієни інтимних зон і використовувати відповідні для цього засоби. Людям, які ведуть активний спосіб життя, варто вибирати спеціальні гелі, що перешкоджають надмірному підвищенню лужності.

Гель для інтимної гігієни Protect серії Intimo+med містить антибактеріальні компоненти і молочну кислоту, завдяки чому активно і ефективно захищає слизову від бактерій навіть в ситуаціях підвищеного ризику. Засіб нормалізує і підтримує pH-баланс і природну мікрофлору інтимних зон. Кисле середовище є перешкодою для інфікування статевих органів, її порушення послаблює природний бар'єр, тому дуже важливо зберігати кислотну рівновагу.

Одна з важливих і основних цілей гігієни інтимних зон - профілактика розвитку інфекцій і грибків. Завдяки своєму збалансованому складу, гель Intimo+med Protect має антибактеріальну дію, пригнічуючи розмноження патогенних бактерій. Гель ретельно, але при цьому ніжно і дбайливо очищує шкіру, надовго залишаючи відчуття свіжості і чистоти. М'яка миюча основа легко змивається, не пересушує шкірний покров.

Засіб містить цілий комплекс активних речовин, що підсилюють його ефективність. Алантоїн, олія бавовни і солі гіалуронової кислоти зволожують і пом'якшують шкіру. Піроктон оламін, цитрат срібла і екстракт зеленого чаю пригнічують розмноження небезпечних бактерій, а олія лимону освіжає шкіру.

Гель Intimo+med Protect рекомендований для щоденного використання людям, які ведуть активний спосіб життя, особливо після тренувань і відвідування басейну.

Способ применения и дозы

Нанести невелику кількість засобу, змити водою.

Регистрационные данные

Инструкция для: Elfa Pharm Intimo Med (Эльфа Фарм Интимо Мед) Гель для интимной гигиены Protect 200 мл

Производитель: Эльфа Украина

Регистрация: 05.03.02-03/892

Код АТХ:

(V) Другие лекарственные средства

(V07) Другие разные нелечебные средства

(V07A) Другие различные нелечебные средства

(V07AT) Косметика

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Elfa Pharm Intimo Med (Эльфа Фарм Интимо Мед) Гель для интимной гигиены Protect 200 мл

По этому товару ещё нет отзывов