Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Гель Лошадиная Сила Тонизирующий Для Вен С Конским Каштаном И Экстрактом Пиявки 500 мл

Код: 14439
Гель Лошадиная Сила Тонизирующий Для Вен С Конским Каштаном И Экстрактом Пиявки 500 мл
Нет в наличии
Нет в наличии

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Форма выпуска

Мягкие наружные

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Гель Лошадиная Сила Тонизирующий Для Вен С Конским Каштаном И Экстрактом Пиявки 500 мл

Состав

Вода демінералізована, масло соєве, гліцерин, ментол, камфора, триетаноламін, карбопол, купаж "для втомлених ніг" (екстракт кінського каштана, екстракт п'явки медичної), масло евкаліпта ефірна, екстракт перцю, екстракт прополісу, екстракт пагонів багаульніка, екстракт живокосту, екстракт листя берези, масло гвоздики ефірне, хлорофіл, метилпарабен, пропілпарабен.

Опис

Тонізуючий гель з кінським каштаном і екстрактом п'явки "Кінська сила" - унікальний продукт, що підходить людям, яких мучить проблема застою крові.

Базовим чинним інгредієнтом є витяг з плодів кінського каштана. Він надає благотворну дію на текстуру крові, а також підвищує рівень її прохідності. Разом з цим відбувається омолодження судин, поліпшується стан тонусу їх стінок. Завдяки витримці з медичних п'явок відбувається поліпшення прохідності судин, а також набагато знижується можливість формування тромбозу. У формулу входять ще кілька складових, серед яких камфора і витяг з листя берези. Не секрет, що одним з кращих методів лікування варикозу є застосування такого лікувального продукту, як кінський каштан. Він надає лікувальний вплив на вінки та судини. Гель надає зовнішній ефект, а також проникає в клітини, щоб усувати проблему. Такий засіб є відмінним доповненням в комбінованому лікуванні варикозних застоїв. Чи не зашкодить він і при простій профілактиці. Підійде для любительок високих каблуків, всім, хто стикається з великим навантаженням на кінцівки.

Способ применения и дозы

Нанести гель на шкіру ніг і втирати легкими масажними рухами. Рекомендований для застосування 2 рази на день: вранці та для проведення легкого вечірнього масажу.

Регистрационные данные

Инструкция для: Гель Лошадиная Сила Тонизирующий Для Вен С Конским Каштаном И Экстрактом Пиявки 500 мл

Производитель: ООО "Р-Косметик" (Россия)

Регистрация: 05.03.02-03/86129

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Гель Лошадиная Сила Тонизирующий Для Вен С Конским Каштаном И Экстрактом Пиявки 500 мл

По этому товару ещё нет отзывов