Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Гель Скинормил (Skinormil) Антиакне очищающий 50 мл

Код: 80056
Гель Скинормил (Skinormil) Антиакне очищающий 50 мл
Цена от 159.00 до 222.75 грн

Наличие в 191 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Область применения

дерматокосметология

Форма выпуска

Мягкие наружные

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Гель Скинормил (Skinormil) Антиакне очищающий 50 мл

Состав

Aqua (Water), Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Peg-7 Glyceryl Cocoate, Sodium Chloride, Propanediol, Betaine, Parfum (Fragrance), Bisabolol, Zinc Gluconate, Salicylic Acid, Iris Florentina Root Extract, Chlorphenesin, Tetrasodium Edta, Retinyl Palmitate, Zinc Sulfate, Phenoxyethanol, Alcohol.

Активні компоненти

Цитобіол ірис (екстракт ірису, цинк сульфат, вітамін А) – спрямована дія на всі фактори утворення вугрів, у тому числі на бактерії акне. Акуратно відлущує шкіру, зменшує запалення, має антибактеріальну дію.

М'яка очищуюча основа з неіонними очищаючими компонентами - базовий інгредієнт засобу. Не порушує природний бар'єр шкіри та дбайливо видаляє поверхневі забруднення, не пересушуючи шкіру.

Цинк РСА має антибактеріальну дію, регулює роботу сальних залоз, зменшує жирність, діє на бактерії акне.

Саліцилова кислота акуратно відлущує омертвілі частинки шкіри, вирівнює рельєф та тон.

Бісаболол - інгредієнт, що отримується з аптечної ромашки, добре відомої своєю вираженою протизапальною дією. Він зменшує подразнення на шкірі, прибирає почервоніння, покращує тон шкіри.

Опис

Очищаючий гель для щоденного очищення жирної, проблемної та комбінованої шкіри. М'яко очищає шкіру, прибирає жирний блиск і забруднення, що скупчилися на шкірі протягом дня. Готує шкіру до подальшого догляду, роблячи його ще більш ефективним. Засіб має антибактеріальні та протизапальні властивості. При регулярному використанні зменшує кількість нових висипів. Підходить для обличчя та тіла. Можна використовувати як гель для гоління при шкірі, схильні до вугрових висипань. Рекомендовано для жирної, комбінованої, проблемної шкіри, схильної до появи акне. Для жінок та чоловіків, 12+. Має ненав'язливий свіжий аромат. Об'єм – 200 мл.

Властивості

Гель м'яко і ефективно очищає шкіру, діє проти всіх факторів появи висипу вугрів, можна застосовувати в комплексі з іншими доглядовими засобами і з дерматологічним лікуванням. Засіб також попереджає появу жирного блиску, підходить для комплексного лікування вугрової висипки та акне. Завдяки вхідній до складу продукту саліцилової кислоти, засіб регулює активність сальних залоз, усуваючи подразнення та висипання шкіри.

Показания

Дбайливо очищає, зменшує жирний блиск шкіри, усуває забруднення, у тому числі надлишки шкірного себуму. Усуває недоліки (акне). Має антибактеріальну та протизапальну дію.

Способ применения и дозы

Нанести гель на долоні, спінити та м'якими круговими рухами, нанести на шкіру обличчя (тіла). Помасажувати та змити теплою водою. Уникати влучення в очі. Гель можна використовувати і як окремий (самостійний) засіб, так і в комплексі з дерматологічним лікуванням.

Курс застосування

Універсальний курс застосування. Використовувати щодня вранці та ввечері.

Не застосовувати жінкам під час вагітності.

Регистрационные данные

Инструкция для: Гель Скинормил (Skinormil) Антиакне очищающий 50 мл

Производитель: АГФранс (Франция)

Код АТХ:

(V) Другие лекарственные средства

(V07) Другие разные нелечебные средства

(V07A) Другие различные нелечебные средства

(V07AT) Косметика

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Гель Скинормил (Skinormil) Антиакне очищающий 50 мл

По этому товару ещё нет отзывов