Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Гель для ран Пронтосан Х (Prontosan) 50 г

Код: 66648
Гель для ран Пронтосан Х (Prontosan) 50 г
Цена от 1599.00 до 2204.60 грн

Наличие в 4 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Показания

инфицированные повреждения, язвы, раны

Область применения

хирургия

Форма выпуска

Мягкие наружные

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Гель для ран Пронтосан Х (Prontosan) 50 г

Состав

Очищена вода, Гліцерин, Гідроксиетилцелюлоза 0,1%, бетаїн 0,1%, бігуанід (полігексаніду).

Показания

Prontosan X являє собою прозорий нежирний гель без запаху. Склад гелю входить бетаїн, бігуанід (полігексанід), гідроксиетилцелюлоза, гліцерин і очищена вода. Засіб запобігає утворенню біоплівки на поверхні рани, тим самим прискорюючи її загоєння.

Гель Prontosan X є ефективним дезінфікуючим засобом, який запобігає проникненню мікробів через пов'язку в тканини. Гель для ран Prontosan X широко використовується в хірургії та травматології для лікування гострих і хронічних ран інфекційної і неінфекційної етіології. Ідеально Prontosan X підходить для очищення і знезараження важкодоступних і глибоких ран, які довго не загоюються. За допомогою гелю для Prontosan X від B.Braun терапії піддаються опіки I і II ступеня, в тому числі хімічні та опіки після променевої терапії. Гель може використовуватися в терапії обморожень.

Способ применения и дозы

Перед нанесенням гелю Prontosan X від B.Braun ранова поверхня повинна бути добре промита та очищена. В ідеалі використовувати розчин для іригації ран Prontosan. Засіб наносять товстим шаром на всю поверхню рани. Пов'язку, яка накладається на рану, теж можна просочити гелем. Рана весь час повинна бути у вологому середовищі, тому міняти пов'язку з гелем Prontosan X потрібно при перших ознаках висихання, але не пізніше, ніж через місяць з моменту накладення першої аплікації.

Гель Prontosan X добре переноситься пацієнтами, не викликає неприємних відчуттів і побічних ефектів. У рідкісних випадках, якщо є індивідуальна непереносимість компонентів, може відчуватися печіння. Якщо протягом півгодини печіння не проходить, потрібно змити гель.

Засіб Prontosan X не використовуються для нанесення на оболонку головного мозку, на слизову оболонку очей, на гиаліновий хрящ або в порожнину середнього або внутрішнього вуха. Продукт не використовується з аніонними тензидами, розчинами для очищення, маслами, ферментами.

Регистрационные данные

Инструкция для: Гель для ран Пронтосан Х (Prontosan) 50 г

Производитель: Б. Браун Медикал СА (Швейцария)

Регистрация: UA.TR.039.804 20.02.2019-19.02.2024

Код АТХ:

(D) Лекарственные средства для лечения заболеваний кожи

(D08) Антисептики и дезинфицирующие препараты

(D08A) Антисептики и дезинфицирующие препараты

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Гель для ран Пронтосан Х (Prontosan) 50 г

По этому товару ещё нет отзывов