Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Гельмиплант сироп 100 мл

Код: 67219
Гельмиплант сироп 100 мл
Нет в наличии
Нет в наличии

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Показания

кишечный гельминтоз

Область применения

Паразитология

Форма выпуска

Жидкости внутрь

Разрешено

для детей/для взрослых

Детям с

с 3 лет

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Гельмиплант сироп 100 мл

Состав

5 ml (мл) сиропу: сухий екстракт трави чебрецю - 200,0, сухий екстракт листя волоського горіха - 100,0, сухий екстракт насіння кмину - 100,0, сухий екстракт листя чорної смородини - 100, 0.

Опис

Гельміплант - це натуральний продукт, що сприяє усуненню кишкових паразитів і пов'язаного з ними дискомфорту в животі. Покращує функціонування шлунково-кишкового тракту за рахунок поліпшення травлення і нормалізації апетиту.

Даний продукт додатково сприяє виведенню газів з кишечника і усунення нудоти і блювання.

Екстракт трави чебрецю, що входить до складу сиропу Гельміплант, містить компоненти, які паралізують м'язи гельмінтів, мають виражену антипаразитарну, бактерицидну дію, усувають гнильні процеси, нормалізують роботу шлунково-кишкового тракту, прискорюють регенерацію пошкоджених тканин. Загалом біологічно активні речовини трави чебрецю активують роботу вилочкової залози - головної залози імунної системи. Тому додатково екстракт трави чебрецю допомагає стимулювати природні захисні механізми людського організму і сприяє поліпшенню стану імунної системи.

Екстракт листя волоського горіха, який є в складі Гельміпланта, має виражену протипаразитарну дію і сприяє пригніченню активного розмноження гельмінтів.

Екстракт насіння кмину, крім антигельмінтної дії, покращує роботу травної системи - нормалізує апетит, стимулює перистальтику шлунка і кишечника, має жовчогінну дію, відновлює нормальний баланс корисної кишкової мікрофлори, нормалізує кислотність шлункового соку, а також сприяє усуненню диспептичних явищ, пов'язаних з порушенням травлення ( відрижка, нудота, блювання, метеоризм, діарея).

Таким чином, Гельміплант є ефективним натуральним засобом для усунення кишкових паразитів і нормалізації процесів травлення.

Показания

Рекомендується застосовувати в складі комплексної терапії при кишкових формах гельмінтозів.

Противопоказания

Індивідуальна непереносимість окремих компонентів, дітям до 3 років, вагітні і жінки в період лактації.

Застереження

Містить цукор. Не слід використовувати в якості заміни повноцінного раціону харчування. Не перевищувати рекомендовану добову дозу. Перед застосуванням необхідно проконсультуватися з лікарем. Не є лікарським засобом. Рекомендується в якості дієтичної добавки до раціону харчування.

Способ применения и дозы

Всередину, з невеликою кількістю води, після їди вранці і ввечері. Дітям у віці 3 - 6 років: одна чайна ложка (5 ml (мл)) два рази в день. Дітям у віці 6 - 12 років: одна десертна ложка (7,5 ml (мл)) два рази в день. Дорослим і дітям старше 12 років: дві чайні ложки (10 ml (мл)) два рази в день.
Курс прийому 7 днів. Повторне вживання, при необхідності, після 7 днів перерви.

Условия хранения

Умови зберігання

Зберігати в сухому, захищеному від світла та дітей місці при температурі не вище 25 ° С в оригінальній упаковці.

Упаковка

100 мл в скляному флаконі.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Гельмиплант сироп 100 мл

По этому товару ещё нет отзывов