Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Гепациале капсулы №30

Код: 64281
Гепациале капсулы №30
Цена от 286.70 до 396.40 грн

Наличие в 489 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

заболевания печени и желчных путей

Область применения

гастроэнтерология

Форма выпуска

Таблетки и капсулы

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Гепациале капсулы №30

Состав

фосфатидилхолін (лецитин) - 200 мг, екстракт розторопші - 40 мг, нікотинамід (вітамін РР) - 5 мг

ВЛАСТИВОСТІ:

Гепациалє натуральний препарат, який сприяє нормалізації обмінних процесів в печінці.
Ефекти Гепациалє пов'язані з сприянням нормалізації процесів енергетичного обміну клітин печінки. Основними компонентами препарату є фосфохолін та комплекс силібініну та силімарину, отриманий з розторопші.Фософохолін відноситься до фосфоліпідів і є структурною одиницею клітинних мембран, завдяки чому здатен відновлювати їх функцію, порушену внаслідок токсичного впливу інших речовин.

Входить до складу нервових волокон і оболонок, легеневої тканини, клітин печінки, ендокринної, статевої та імунної систем. Його дефіцит призводить до нервової дратівливості, втоми, порушення детоксикаційної функції печінки, зниження опірності до інфекцій. В організмі синтезується лише 25% фософхоліну, іншу частину організм отримує ззовні.Додаткове введення фосфохоліну сприяє прискоренню окислювальних процесів, забезпечує нормальний обмін компонентів мембран клітин,покращує роботу мозку і серцево-судинної системи, сприяє засвоєнню вітамінів А, D, Е і К, підвищує опірність організму дії токсичних речовини.

Завдяки своїм властивостям фософхолін бере участь у багатьох біохімічних процесах. Будучи антагоністом холестерину, він сприяє виведенню холестерину шляхом зв'язування його з жовчними кислотами, перешкоджає утворенню каменів у жовчному міхурі. Лецитин допомагає утримувати холестерин у розчиненому стані, не викликаючи проникнення холестерину крізь внутрішню оболонку артерій, завдяки чому профілактує розвиток атеросклерозу та жирової дистрофії печінки. Іншими компонентами Гепациалє є гепатозахисний комплекс речовин силімарину та силібініну, що міститься в екстракті розторопші.. Захисні ефекти силімарину багато в чому обумовлені його антиоксидантними властивостями і здатністю виступати вякості «прибиральника» токсичних речовин. Поряд з цим, силімарин може безпосередньо взаємодіяти з компонентами клітинної мембрани, попереджуючи виникнення порушень.

Силімарин стимулює регенераторні(відновні) процеси у печінці. Цей ефект спостерігається лише в разі ураження печінки і відсутній за нормального фізіологічного стану. Комплекс силібініну тасилімарину зменшуе прояви запалення в клітинах печінки, пригнічує розвиток фіброзу (переродження) клітин печінки, що супроводжується нормалізацією рівнів ферментів печінки (аланінамінотрансферази (АЛТ),аспартатамінотрансферази (АСТ), гамма-глутамілтранспептидази (ГГТП)) привірусних захворюваннях після інтоксикації етанолом чи ліками, що вражають печінку. В поєднанні з фософохоліном та вітаміном РР гепатозахисні ефектисилібініну та силімарину значно посилюються.

ФОРМА ВИПУСКУ:

по 10 чи 12 капсул чи таблеток в чарункових контурних упаковках, по 3,4 чи 5 контурних чарункових упаковок, вкладених в пачку зкартону, або у полімерних чи скляних флаконах по 30,50 чи 100 таблеток чи капсул.

Показания

Гепациалє може бути використаний як додаткове джерело біологічно-активних речовин при ушкодженні печінки, спричиненних дією токсичних чи вірусних чинників: при жировій дегенерації печінки (в тому числі при цукровому діабеті, токсичних ураженнях печінки, включаючи токсикози вагітності, а також для профілактики вражень печінки при алкоголізмі; інтоксикації гало-генвмісними вуглеводнями, сполуками важких металів, ураженнях печінки лікарськими засобами (парацетамол, протитуберкульозні препарати, проти епілептичні,тощо), станах після інфекційного та токсичного гепатитів, ураження печінки в результаті неправильного харчування (дистрофія і жирова інфільтрація печінки).

Коректує та профілактує порушення ліпідного обміну, якщо дієта таінші немедикаментозні заходи не забезпечують достатнього терапевтичного ефекту

Противопоказания

підвищена чутливість до окремих компонентів продукту.

Способ применения и дозы

дорослим: по 1 капсулі 2-3 рази на добуза 10-15 хв до прийому їжі;

РЕКОМЕНДОВАНИЙ ТЕРМІН СПОЖИВАННЯ:

не менше 1 місяця, в подальшому термін споживання узгоджується з лікарем.

Условия хранения

УМОВИ ЗБЕРІГАННЯ.

Зберігати при кімнатній температурі, в сухому,недоступному для дітей місці.

ТЕРМІН ПРИДАТНОСТІ ДО СПОЖИВАННЯ.

24 місяці з дати виготовлення

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Гепациале капсулы №30

13.08.2020

Преобрел препарат даже после первого приема стало легче вбрюшной полости .почувствовал внутреннее расслабление. Надеюсь что это не совпадение.